Tessa, 18, puukotettiin New Yorkissa keskellä kirkasta päivää – 14-vuotiasta poikaa syytetään murhasta

Yhdysvalloissa kuohuttaneen tapauksen tutkinta on edistynyt.

Tessa Majorsin kuolema on puhuttanut Yhdysvalloissa.

16.2.2020 23:37

Yhdysvalloissa New Yorkissa 14-vuotias poika on pidätetty epäiltynä 18-vuotiaan Tessa Majorsin puukottamisesta, poliisi ja syyttäjät kertoivat viikonloppuna. Poikaa syytetään tarkoituksella tehdystä murhasta ja ryöstön yhteydessä tehdystä murhasta, CNN uutisoi.

Majors oli kävelemässä Manhattanin Morningside Parkissa joulukuussa, kun ainakin kolme teiniä yritti ryöstää hänet. Poliisi on kuullut todistajaa, joka kertoi miesäänen vaatineen Majorsia antamaan puhelimensa, New York Times kertoo. Tämän jälkeen Majors huusi apua.

– Auttakaa minua! Minut ryöstetään!

Paikan päältä kuvatulla videolla näkyy, kuinka nuori nainen onnistuu pääsemään irti ja kävelee portaat ylös ennen kuin kaatuu maahan. Poliisit löysivät Majorsin mahaltaan ja verta vuotavana. Nainen vietiin sairaalaan, mutta mitään ei ollut tehtävissä.

Jo joulukuussa poliisi otti teosta epäiltynä 13-vuotian pojan. Poika nimesi poliisille kaksi muuta teiniä, joiden kanssa oli ollut. 13-vuotiaan mukaan toinen mukana olleista pojista oli ryöstön jälkeen pudottanut veitsen, jonka hän oli poiminut ja ojentanut kaksikolle takaisin.

Majorsin kynsien alta löytynyt DNA oli 14-vuotiaan pojan. Teinipoika joutuu vastaamaan syytteisiin aikuisena rikosoikeudessa.

13-vuotiasta poikaa syytetään nuorena tehdystä toisen asteen murhasta, sillä hänen ei katsota puukottaneen Majorsia, mutta hän oli osallisena Majorsin kuolemaan johtaneessa ryöstössä.

Majorsin murha on kuohuttanut Yhdysvalloissa, sillä ryöstö tapahtui päivällä ja tekijöiksi epäillään nuoria teinejä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?