Penistään esitelleelle miehelle verinen loppu – suuttunut ystävä puukotti hengiltä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Penistään esitelleelle miehelle verinen loppu – suuttunut ystävä puukotti hengiltä

Julkaistu: 15.12.2019 4:18, Päivitetty 15.12.2019 11:03

Brittimies raivostui ystävänsä sukuelimen katselusta.

Britti Nathan Calder, 28, tuomittiin keskiviikkona elinkautiseen murhasta. Calder puukotti hengiltä ystävänsä, joka oli esitellyt hänelle penistään.

Calder puolustautui väittämällä, että uhri oli esittänyt hänelle seksuaalisia ehdotuksia ja tehnyt itseään väkisin tykö.

– Tämän olisi voinut hoitaa siirtymällä pois hänen tieltään. Siinä ei olisi pitänyt olla mitään vaikeuksia, tuomari totesi Mirrorin mukaan.

Noin kaksi vuotta toisensa tunteneet miehet olivat nauttineet kahdestaan alkoholia uhrin kotona. Calderin kerrottiin raivostuneen sen jälkeen, kun uhri pyysi häntä ”suorittamaan seksiaktin”. Calder iski uhria kolmesti veitsellä kasvojen seudulle.

48-vuotias uhri oli tunnettu siitä, että hän esitteli usein sukuelintään. Oikeudessa esitettiin muistokirjoitus uhrin hautajaisista. Siinä kerrottiin, että hän ”tapasi ajatella olevansa Jumalan lahja ja naistenmies, joka ei jättänyt sukuelimiään rauhaan”.

Uhrin sisar kertoi poliisille, että kyseessä oli vitsi.

– Hänet tunnettiin sukuelimiensä koskettelusta ja itsensä hyväilystä. Tapa alkoi nuorena poikana, eikä hän koskaan kasvanut siitä ulos. Se oli vain vitsi, hän halusi naurattaa ihmisiä, sisar kertoi.

Uhrin poika todisti, ettei hänen isänsä ollut homo- tai biseksuaalinen.

– Hän oli ylpeä peniksensä koosta. Se oli hänen biletemppunsa, poika sanoi.

Calder oli saanut aikaisemmin 24 tuomiota 33 erillisestä rikoksesta.

Jutun otsikkoa muokattu 15.12.2019 kello 11.03.

Tuoreimmat osastosta