Ryöstöyritys johti rankkaan tulitukseen Floridassa – kaksi ryöstäjää, UPS:n lähettiauton kuljettaja ja yksi sivullinen kuolivat - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Ryöstöyritys johti rankkaan tulitukseen Floridassa – kaksi ryöstäjää, UPS:n lähettiauton kuljettaja ja yksi sivullinen kuolivat

UPS:n auto kuvituskuvassa.

UPS:n auto kuvituskuvassa.

Julkaistu: 6.12.2019 9:14

Torstain takaa-ajo päättyi dramaattisesti.

Neljä ihmistä on kuollut ryöstöyrityksen jälkeen tapahtuneessa tulitaistelussa Floridassa, kertoo uutistoimisto Reuters.

Poliisin mukaan kaksi ryöstäjää ja kaksi muuta ihmistä saivat surmansa.

Tapahtumat saivat alkunsa Coral Gablesissa torstaina iltapäivällä, kun ryöstäjät iskivät koruliikkeeseen.

Liikkeen omistaja otti kuitenkin oman aseensa esiin, ja heidän aikeensa epäonnistuivat. Liikkeen naistyöntekijä loukkaantui kimmonneesta luodista lievästi.

Ainakin yksi luoti osui Coral Gablesin kaupungintaloon ja rikkoi ikkunan.

Sen jälkeen ryöstäjät varastivat UPS:n lähettiauton ja ottivat kuljettajan panttivangiksi. Poliisit lähtivät takaa-ajoon, joka päättyi dramaattisesti Miamin pohjoispuolella sijaitsevassa Miramarissa.

Tulitaistelu käynnistyi, kun ryöstäjien auto jumittui liikenteeseen moottoritiellä. FBI:n agentin George Piron mukaan kaksi ryöstäjää ammuttiin kuoliaaksi.

Coral Gablesin poliisipäällikkö Ed Hudak kertoo, että surmansa saivat myös UPS:n lähettiauton kuljettaja ja yksi sivullinen. Siitä ei ole vielä varmuutta, kuolivatko he ryöstäjien luoteihin vai poliisin ristitulessa.

UPS kertoo tiedotteessaan olevansa surullinen ja luonnehtii tapahtunutta ”järjettömäksi väkivallanteoksi”.

Tuoreimmat osastosta