Pohjois-Korea hyökkäsi hurjasti Trumpin vastustajan Joe Bidenin kimppuun: ”Raivotautinen koira, joka pitäisi hakata kepillä kuoliaaksi” - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Pohjois-Korea hyökkäsi hurjasti Trumpin vastustajan Joe Bidenin kimppuun: ”Raivotautinen koira, joka pitäisi hakata kepillä kuoliaaksi”

Biden vaalikampanjassa julkistettiin tällä viikolla mainos, jossa haukuttiin presidentti Donald Trumpin ulkopolitiikkaa.

Joe Biden on johtanut toistaiseksi demokraattien presidenttikisaa.

15.11.2019 9:27

Pohjois-Korea hyökkäsi perjantaina harvinaisen kovasanaisesti demokraattien presidenttiehdokkuutta Yhdysvalloissa tavoittelevan Joe Bidenin kimppuun. Maan virallinen uutistoimisto KCNA on tunnettu varsin värikkäästä kielenkäytöstään, mutta nyt teksti oli harvinaisen rajua.

– Bidenin kaltaiset raivotautiset koirat voivat vahingoittaa monia ihmisiä, jos niiden annetaan juosta vapaana. Ne on hakattava kuoliaaksi kepillä. Tämä hyödyttäisi myös Yhdysvaltoja, KCNA tykitti.

Heti ei ollut täysin selvää, mikä uutistoimiston oli raivostuttanut. Biden vaalikampanjassa julkistettiin kuitenkin tällä viikolla mainos, jossa haukuttiin presidentti Donald Trumpin ulkopolitiikkaa, jossa "diktaattoreja ja tyranneja ylistetään, mutta liittolaiset unohdetaan".

Aikaisemmin KCNA on kutsunut Bidenia muun muassa imbesilliksi ja vähä-älyiseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?