Asukkaat heräsivät outoihin ääniin – kun metelöitsijä kurkisti pihan roskiksesta, apulaissheriffikin otti jalat alleen: ”Se on T-paita!”

Metelöitsijä oli virkavallalle tuttu entuudestaan.

6.11.2019 20:44

Kalifornian Sacramentossa virkavallan videokameraan taltioitui hurja tilanne, jossa valtavan kokoinen mustakarhu oli jäänyt kinkkiseen tilanteeseen, Los Angeles Times uutisoi.

  • Katso vaarallinen tilanne ylläolevalta videolta.

Placerin piirikunnan apulaissheriffit Joe Bertoni ja Dave Staley saivat varhain aamulla hälytystehtävän, kun huolestunut asukas oli soittanut hätäkeskukseen. He suuntasivat paikalle tietonaan, että jokin aiheutti valtavasti meteliä asuinyhteisön pihalla.

Metelin lähteeksi paljastui iso, metallinen roskakori. Bertoni lähestyi jätekoria ja kuinka ollakaan, sieltä kurkisti apulaissheriffille tuttu, T-paidaksi nimetty mustakarhu.

– Se on T-paita! Bertoni huudahtaa tuttavallisesti nähtyään vilauksen valtavasta karhusta, joka on juuttunut roskakoriin.

– Sillä on iso valkoinen läntti vatsassa, Bertoni tiesi, vaikka oli nähnyt vasta karhun pään.

Kaksikko ryhtyi pelastamaan karhua pinteestä.

– Lähden niin kohta juoksemaan, Staley kommentoi jännittyneenä.

Staley avasi roskiksesta toisen luukun. Karhu rymisteli pahaenteisesti ja kurkisti nopeasti – apulaissheriffi otti hatkat.

Loppujen lopulta T-paita korotti toista luukkua ja valahti vaivoin ulos roskiksesta vapauteen. Apulaissheriffit töräyttivät virka-autonsa torvea ja karhu kiiruhti pois.

Videon nähtyään apulaissheriffien kollega, sheriffi Dave Hunt vahvisti LA Timesille, että kyseessä oli yksikölle tuttu karhu. Hän kertoo, että T-paita on lihonut valtavasti. Roskisdyykkaus ja lihominen johtuvat sheriffin mukaan luultavasti siitä, että se varastoi energiaa tuleville talviunilleen.

– Mutta miten se päätyi roskakoriin, sitä en ymmärrä. Jos se olisi ollut hieman laihempi, olisi se varmasti päässyt itsekseen ulos. T-paita on iso, mutta hyvä poika, Hunt toteaa LA Timesille lämpimästi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?