Yhdysvaltalaisnainen löytyi kuolleena kotoaan – poliisi: lemmikkikoirat raatelivat omistajansa hengiltä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Yhdysvaltalaisnainen löytyi kuolleena kotoaan – poliisi: lemmikkikoirat raatelivat omistajansa hengiltä

Nainen oli ilmeisesti onnistunut saamaan koirat ulos ennen kuin oli menehtynyt vammoihinsa.

Poliisi uskoo, että tanskandoggit raatelivat 49-vuotiaan Mary Matthewsin Ohiossa. Kuvan koira ei liity tapaukseen.­

6.11.2019 2:46

49-vuotias Yhdysvaltain Ohion osavaltiossa asuva Mary Matthews löydettiin kotoaan kuolleena viime viikon perjantaina.

Kuolinsyy oli erikoinen, kertoo CNN, sillä poliisin raportin mukaan Matthews oli kuollut hänen omien koiriensa hyökättyä hänen kimppuunsa. Raportin mukaan naisen vartalon alaosassa oli useita haavoja ja puremajälkiä.

Tutkijat olivat löytäneet kaksi ”suurta mutta laihaa” tanskandoggia aidatulta terassilta naisen kotoa. Lisäksi talosta löytyi eri puolilta verta ja vereen tahraantuneita vaatteita.

Viranomaiset uskovat, että syy siihen, miksi koirat löytyivät aidan takaa, oli se, että Matthews oli onnistunut saamaan koirat ulos ennen kuin hän oli menehtynyt vammoihinsa. Poliisin raportissa arveltiin, ettei nainen ollut ehkä ymmärtänyt vammojensa vakavuutta, ja todisteista päätellen hän oli vaihtanut vaatteensa ja yrittänyt siivota verta pois pyyhkeillä.

Poliisiraportin mukaan Mary kärsi alkoholismista ja käytti useita reseptilääkkeitä. Se saattoi vaikuttaa hänen kykyynsä reagoida tilanteeseen asianmukaisesti.

Matthewsin aviomies oli löytänyt vaimonsa heidän kotoaan perjantaina kuolleena ja soittanut viranomaisille. Mies oli raportin mukaan ollut poliisin hallussa keskiviikosta lähtien ja palasi kotiin perjantaina.

Siitä, milloin hyökkäys tapahtui, ei ollut tietoa, kirjoittaa CNN.

Aviomies Mark Matthews oli kertonut poliisille, että toinen tanskandoggi oli ”ilkeä”. Hän oli esitellyt viranomaisille oikeassa kyynärvarressaan olevia puremajälkiä.

Raportin mukaan Mark Matthews oli arvellut, että hän itse pystyi aina puolustautumaan koiria vastaan, mutta jos vaimo olisi yksin koirien kanssa ja koirat päättäisivät hyökätä, vaimo ei pystyisi puolustautumaan pienen kokonsa vuoksi.

CNN:n mukaan Matthews oli sanonut, että koirat olivat niin sanottuja rescue-koiria, ja perhe oli pelastanut ne noin kaksi vuotta sitten.

– Halusin päästä eroon siitä koirasta, mutta vaimoni ei.

– Hän rakasti eläimiä.

CNN kertoo, että koirat päätettiin lopettaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?