Robert Kennedyn 22-vuotiaana kuolleen lapsen­lapsen kuolin­syy selvisi: raju yhdistelmä lääkkeitä ja alkoholia - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Robert Kennedyn 22-vuotiaana kuolleen lapsen­lapsen kuolin­syy selvisi: raju yhdistelmä lääkkeitä ja alkoholia

Saoirse Kennedy Hill kuoli elokuussa.

Saoirse Kennedy Hill kuoli elokuussa.

Julkaistu: 2.11.2019 18:56, Päivitetty 3.11.2019 16:17

Saoirse Kennedy Hill kuoli elokuun alussa Kennedyjen sukutilalla.

Yhdysvaltojen oikeusministerinä ja senaattorina Robert F. Kennedyn 22-vuotiaana kuolleen lapsenlapsen kuolinsyy on selvinnyt, People uutisoi. Viranomaiset ovat vahvistaneet, että Saoirse Kennedy Hill kuoli vahingossa tapahtuneeseen yliannostukseen.

Aluesyyttäjä Michael O’Keefe totesi perjantaina julkaistussa tiedotteessa, että nuori nainen kuoli ”akuuttiin metadoni- ja etanolimyrkytykseen yhdessä muiden reseptilääkkeiden kanssa”.

Saoirse Roisin Kennedy Hill kuoli elokuussa.

Saoirse Roisin Kennedy Hill kuoli elokuussa.

Muun muassa Boston Heraldin mukaan Kennedy Hillin elimistöstä löydettiin metadonin ja alkoholin lisäksi masennuslääkkeenä käytettävää fluoksetiinia, rauhoittavissa käytettävää diatsepaamia, norfluoksetoniinia ja nordiatsepaamia.

Kennedy Hill oli Robert F. Kennedyn tyttären Courtney Kennedy Hillin ja Paul Hillin tytär.

Kennedy Hill kuoli elokuun alussa. Hänet löydettiin Kennedyjen perheen tilalta 1. elokuuta tiedottomana. Sukutilalla asuu naisen isoäiti Ethel Kennedy.

Kennedy Hill kiidätettiin sairaalaan, mutta mitään ei ollut enää tehtävissä.

Saoirse Kennedy Hill haudattiin 5. elokuuta.

Saoirse Kennedy Hill haudattiin 5. elokuuta.

Naisen kuolema nosti jälleen esille niin sanotun ”Kennedyjen kirouksen,” jolla viitataan siihen, että useat suvun jäsenistä ovat kuolleet ennenaikaisesti. Esimerkiksi Kennedy Hillin isoisä Robert F. Kennedy kuoli salamurhaajan luodista, samoin kuin hänen veljensä, Yhdysvaltojen presidenttinä toiminut John F. Kennedy.

Lisäksi Robert Kennedyn 11 lapsesta kaksi menehtyi traagisesti: David Kennedy huumeiden yliannostukseen vuonna 1984 ja Michael Kennedy lasketteluonnettomuudessa vuonna 1997.

Juttua korjattu 3.11 kello 16.16: Robert F. Kennedy toimi Yhdysvaltojen oikeusministerinä.

Tuoreimmat osastosta