Hillary Clinton julkaisi hillittömän parodian Trumpin kirjeestä Erdoganille

Julkaistu: , Päivitetty:

– Kaikki sanovat ”jee, Hrushtshov, olet paras!”
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump lähetti viime viikolla Turkin presidentille Recep Tayyip Erdoganille niin omituisen kirjeen, että moni epäili sen aitoutta.

Valkoinen talo kuitenkin vahvisti, että kirje oli aito. Trump lähetti sen samana päivänä, kun Turkki aloitti hyökkäyksensä Syyrian pohjoisosiin.

– Tehdään hyvä diili! Trump aloitti kirjeen.

– Historia suhtautuu sinuun myönteisesti, jos hoidat tämän oikealla ja humaanilla tavalla. Historia suhtautuu sinuun ikuisesti paholaisena, mikäli hyviä asioita ei tapahdu. Älä ole kova jätkä. Älä ole idiootti. Soitan sinulle myöhemmin.

Monien mielestä Trumpin parodiointi on jo muuttunut mahdottomaksi, mutta Hillary Clinton päätti yrittää. Vuoden 2016 presidentinvaaleissa Trumpille hävinnyt Clinton julkaisi Twitterissä ”arkistolöydön”, presidentti John F. Kennedyn kirjeen Neuvostoliiton pääministerille Nikita Hrushtshoville.
Parodiakirje on päivätty 16. lokakuuta 1962, Kuuban ohjuskriisin aikoihin.

– Älä ole mulkku, jooko? Ota ohjuksesi Kuubasta. Kaikki sanovat ”jee, Hrushtshov, olet paras!” Mutta jos et tee sitä, kaikki ovat ihan että ”mikä kusipää” ja kutsuvat maatasi nimellä ”Neuvostosiitos”.

Clintonin julkaisema parodiakirje on alun perin keskusteluohjelma Jimmy Kimmel Showsta.

Lisäys klo 4.10: Tieto parodiakirjeen alkuperästä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt