Seida Karukka, 18, yritti palata Barcelonasta Suomeen – 20 minuuttia ennen lennon lähtöä mielen­osoittajat sulkivat tien - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Seida Karukka, 18, yritti palata Barcelonasta Suomeen – 20 minuuttia ennen lennon lähtöä mielen­osoittajat sulkivat tien

El Pratin lentoaseman ulkopuolella olevat mielenosoittajat estävä pääsyn terminaaleihin.

Julkaistu: 14.10.2019 22:55

Mielenosoittajat tukkivat kaikki reitit terminaaleille. Lopulta lentokin peruttiin.

Suomeen palaavat ovat myös jumissa Barcelonan lentokentällä. Tuhannet mielenosoittajat estävät pääsyn terminaaleille.

– Olemme juuri nyt terminaali ykkösessä, mutta matka tänne kesti yhteensä kolmisen tuntia, Kalajoelta kotoisin oleva 18-vuotias Seida Karukka kertoo Ilta-Sanomille.

Hän kertoo uuvuttavan matkan vaiheista eri terminaalien välillä.

– Meiltä kesti kolme tuntia päästä Montgatista Sants Estacion rautatieaseman kautta terminaali kakkoseen, hän sanoo.

Karukkan piti ensin saapua kentälle bussilla, mutta bussit eivät tulleet. Taksit eivät päässeet kohti toista terminaalia eivätkä metrot kulkeneet.

– Lähdimme lopulta kävelemään terminaalista 2 kohti terminaali ykköstä. Kävelyreissumme sujui kulki vesisateessa ja välillä pitkin pitkin kuraista soratietä ja sitten moottoritien reunaa, hän kertoo.

– Nyt istumme odottamassa terminaaliin vievien portaiden juurella pääsyä sinne. Mielenosoittajat ovat tukkineet kaikki reitit terminaaleille. Lentomme piti lähteä noin kahdenkymmenen minuutin päästä ja saimme juuri tiedon, että se on peruttu, Karukka sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?