Mies kiidätettiin sairaalaan 36 tuntia kestäneen erektion seurauksena: ”En pystynyt enää kävelemään”

Julkaistu:

Brittimies sai tuskaisan, 36 tuntia kestäneen erektion, jonka hoitamiseksi tarvittiin lopulta leikkausoperaatio.
Bristolissa asuva Elliott Rossiter, 41, oli vierailulla ystäviensä luona Ranskassa, kun hänet yllätti ”ei-seksuaalinen” erektio.

– Olimme vain istuskelemassa kun se yllättäen iski. Yritin hankkiutua siitä eroon, mutta en onnistunut. Ei ollut kyse mistään seksuaalisesta, enkä ollut kiihottunut, kuvaili Rossiter ”kiusallista” tilannettaan brittiläiselle uutistoimisto South West News Servicelle.

Kun erektio oli kestänyt jo 19 tuntia, kuskasi Rossiterin ystävä hänet terveyskeskukseen. Penikseen piikitettiin tulehdusta estävää lääkitystä, mutta kestoseisokki ei lauennut.

– En pystynyt enää kävelemään. Olin kaksinkerroin tuskasta. Se oli täyttä tuskaa.

– Olin peloissani. En ollut koskaan kokenut vastaavaa. Se oli suurempi kuin tavallinen erektio eikä lakannut sykkimästä, Rossiter kuvaili järkyttävää näkyä.

– En voinut pitää edes vaatteita päälläni. Niin kivuliaalta se tuntui.
Seuraavaksi Rossiter kiidätettiin sairaalaan, jossa lääkärit diagnosoivat miehen kärsivän priapismistä, eli kestoerektiosta. Priapismiä voivat aiheuttaa mm. yleissairaudet ja masennuslääkkeet, mutta myös eräät huumeet, kuten kokaiini ja ekstaasi.

Vaiva on kivulias ja voi pitkittyessä johtaa pysyviin paisuvaiskudosvaurioihin hapenpuutteen takia.

– He sanoivat sairaalassa, että penikseni voi kuolla, jos sitä ei leikata. Penikseen kertyi verta, mutta se ei virrannut pois.

Lääkärit tekivät pienen viillon Rossiterin elimen juureen valuttaakseen verta ulos. Operaatio onnistui ja Rossiter selvisi parilla arvella, mutta hänen ”miehuutensa” pelastui, kertoo New York Post.

Rossiter kertoi SWNS:lle, että oli kestoerektion iskiessä toipumassa kipulääkkeiden väärinkäytöstä. Hän oli jäänyt lääkekoukkuun hiihtoturman seurauksena.

Rossiterin ikävä ongelma oli iskenyt lokakuussa 2016, mutta siitä uutisoitiin vasta tällä viikolla. Aiheesta kertoivat mm. Bristol Post ja Metro.