Pakettiautosta noussut löyhkä paljasti raa’an veriteon Yhdysvalloissa – mies tunnusti kätkeneensä neljän lapsen ruumiit

Julkaistu:

Yhdysvallat
Kuljettajana ollutta miestä epäillään murhasta.
Kolaroidusta pakettiautosta noussut paha löyhkä paljasti raa’an veriteon Yhdysvaltojen Georgiassa sunnuntaina. Asiasta kertoo yhdysvaltalaislehti CNN.

Tapaus sai alkunsa, kun paikallinen mies oli poimimassa marjoja Brantlyn piirikunnassa Georgiassa sunnuntai-iltana. Hän kuuli äänen, joka kuulosti räjähdykseltä. Mies juoksi ääntä kohti ja näki paikalla kolariin joutuneen pakettiauton.

– Juoksimme paikalle ja kysyin kuljettajalta oliko tämä kunnossa, ja haistoin sen hajun. En ole ikinä haistanut sellaista hajua elämässäni, mies kuvaili CNN:lle.

Viranomaisten mukaan tämä hajun lähde oli 32-vuotiaan naisen mädäntyvä ruumis. Nainen ja tämän neljä lasta olivat olleet kadoksissa kuutisen viikkoa. Lasten jäänteet löytyivät läheisestä Charltonin piirikunnasta. Nuorin lapsista oli vain 1-vuotias. Vanhin oli 10.

Kuljettajaksi paljastui naisen aviomies Michael Wayne Jones, jota epäillään nyt naisen ja lasten murhaamisesta.

Viranomaisten mukaan uskotaan, että mies tappoi naisen ja lapset Floridassa muutama viikko sitten, jonka jälkeen hän vei ruumiit eteläiseen Georgiaan.

Kun poliisi saapui kolaripaikalle sunnuntaina, partio haistoi saman oudon hajun, joka tuli miehen autosta.

– Tässä kohtaa Jones kertoi apulaisseriffille, että saatat haluta laittaa minut käsirautoihin, koska kulkuvälineen sisässä on kuollut ruumis, paikallisen sheriffin tiedotteessa kerrotaan CNN:n mukaan.

Mies tunnusti myös kätkeneensä lasten ruumiit juuri ennen liikenneonnettomuutta.