Vatsakipujen vuoksi sairaalaan kiidätetty perheenäiti luuli kärsivänsä munuaiskivistä – synnytti yllättäen kolmoset

Julkaistu:

Dannette Gilz sai kuulla vasta sairaalassa olevansa 34. viikolla raskaana. Synnytys oli jo käynnistynyt.
Yhdysvaltain Etelä-Dakotassa asuva kahden lapsen äiti Dannette Gilz kiidätettiin viime viikon lauantaina sairaalaan kovien vatsakipujen vuoksi. Hän uskoi kipujen syynä olevan munuaiskivien, sillä hän oli kärsinyt vaivasta aiemminkin.

Sairaalassa lääkäri totesi kuitenkin yllättäen, että Gilz olikin raskaana, ja synnytys oli jo käynnissä. Yllätys oli vielä suurempi, kun naiselle kerrottiin, että tulossa olikin kaksoset.
Gilzin aviomies Austin istui hämmentyneenä synnytyssalin keinutuolissa miettimässä nimiä yllättäville tulokkaille, kun hoitajat pyysivätkin yhtäkkiä kolmatta huopaa.

– Hänen reaktionsa oli: ”Anteeksi, pankaa se takaisin. Ei, minulle kerrottiin, että saan kaksoset, en aio saada kolmosia”. Hoitaja sanoi: ”Ei, täällä on kolme vauvaa, täällä on kolmoset”, Gilz kuvaili tilannetta myöhemmin paikalliselle KOTA-tv-kanavalle.

Gilzin perheen tapauksesta ovat kertoneet myös lukuisat muut yhdysvaltalaiset sekä kansainväliset tiedotusvälineet kuten muun muassa Fox News, Newsweek ja Daily Mail.
Kaikki oli ohi neljässä minuutissa, ja Gilzin perhe oli yhtäkkiä kasvanut kahdella tytöllä ja yhdellä pojalla, jotka kukin painoivat 1,8 kiloa. Vauvat saivat Austin Gilzin keksimät nimet Gypsy, Nikki ja Blaze.

– Kolmoset eivät koskaan saa alkuaan luonnollisesti, saati sitten, että joku odottaisi niitä 34 viikkoa tietämättään. Joten kukaan, minä mukaan lukien, ei voi uskoa tätä. Olemme edelleen shokissa, usko pois. Kuulen lääkäreiltä, että minulta leikataan munuaiskivet, mutta päädynkin synnytykseen keisarileikkauksella vielä samana iltana. Tämä on hullua, Dannette Gilz sanoi.

Vauvojen kerrottiin olevan terveitä, ja heidän odotetaan pääsevän pian kotiin. Gilz kiitteli sukulaisia, ystäviä sekä ventovieraita, jotka ovat tukeneet perhettä muun muassa lahjoittamalla vauvatarvikkeita.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt