Kuumeisesti etsitty ja Epsteinin rikoksiin liitetty brittiperijätär nähtiin syömässä hampurilaista kaiken kansan keskellä – luki CIA:sta kertovaa kirjaa

Julkaistu:

Julkisuutta pakoileva Jeffrey Epsteinin epäilty rikoskumppani kuvattiin Los Angelesissa.
Alaikäisten hyväksikäytöstä syytetyn Jeffrey Epsteinin, 66, entisestä naisystävästä Ghislaine Maxwellista, 57, tehtiin ensimmäinen havainto Epsteinin kuoleman jälkeen.

Viranomaiset ovat yrittäneet turhaan tavoittaa Maxwellia. Brittiperijätär Maxwellin on epäilty järjestäneen seksiorjia Epsteinille ja miehen tuttaville.

Sivullinen teki Maxwellista havainnon maanantaina. Maxwell nähtiin Los Angelesissa. Hän istui yksin hampurilaisravintolan ulkopöydässä, söi hampurilaista ja luki “The Book of Honor: The Secret Lives and Deaths of CIA Operatives” -bestsellerkirjaa.

– Luulen, että tämä on viimeinen kerta, kun istun syömässä täällä, hänen kerrotaan sanoneen kuvan ottaneelle.Sanomalehti New York Post kertoo, että edellisen kerran Maxwellista on saatu kuva julkisuudessa kolme vuotta sitten. Daily Mail uutisoi aiemmin tällä viikolla, että nainen olisi piileskellyt Massachusettsissa ystävänsä kartanossa.
Maxwell on Epsteinin luotettu ja entinen tyttöystävä. Epstein löytyi lauantaina kuolleena vankilasellistä. Hänen epäillään tehneen itsemurhan.

Keskiviikkona Maxwellia vastaan nostettiin ensimmäistä kerta oikeuskanne Epsteiniin liittyvässä hyväksikäyttövyyhdissä. Yksi Epsteinin epäillyistä uhreista, Jennifer Araoz, 32, nosti New Yorkissa oikeuskanteen Maxwellia vastaan.

Araozin mukaan Maxwell värväsi Epsteinille alaikäisiä tyttöjä. Hän varmisti, että Epsteinin saatavilla oli keskimäärin kolme tyttöä päivässä seksuaalista nautintoa varten.
Araozin mukaan hän oli vain 14-vuotias, kun Maxwell lähestyi häntä koulun lähellä ja houkutteli hänet Epsteinin Manhattanilla sijaitsevaan taloon. Maxwell lupasi antaa Araozille apua mallin uralle pääsemiseen.

Maxwellin keskeiseen asemaan Epsteinin toimista on kertonut myös Virginia Giuffre, 35. Hän kertoo olleensa 15-vuotiaasta alkaen Epsteinin pitkäaikaisen hyväksikäytön uhri Maxwellin houkuttelemana.

Maxwell on brittiperijätär. Hän on edesmenneen mediakeisari Robert Maxwellin kuopus.