Nettiadressi kerää nimiä hurjaa vauhtia: Trump Towerin ulkopuolella kulkeva katu halutaan nimetä Obama Avenueksi

Julkaistu:

Yhdysvallat
Voisiko Donald Trumpin rakennuttama pilvenpiirtäjä sijaita ex-presidentti Barack Obaman mukaan nimetyllä kadulla?
Nettiadressi New Yorkissa Trump Towerin ulkopuolella sijaitsevan kadun nimeämiseksi President Barack H. Obama Avenueksi on kerännyt jo yli 300 000 nimeä, kertoo uutistoimisto Reuters.

Trump Tower on Donald Trumpin Manhattanille rakennuttama 58-kerroksinen pilvenpiirtäjä, joka kohoaa yli 200 metrin korkeuteen.

MoveOn.org -sivustolla olevan adressin perusti Elizabeth Rowin, joka paljastaa saaneensa inspiraation eräästä twiitistä. Allekirjoittajien määrä on kasvanut viime päivien aikana 70 000:sta yli 312 000:een.

– Tiedän, että Trump todella inhoaa (Barack) Obamaa sen vuoden 2011 kirjeenvaihtajien illallisen takia, kun Obama roastasi häntä niin hyvin ja se oli niin mahtavaa, toteaa Rowin.

Adressilla tuskin on suurta painoarvoa New Yorkin päättäjien silmissä. Lisäksi kaupungilla on tapana nimetä katuja vain sellaisten henkilöiden mukaan, joiden kuolemasta on vähintään kaksi vuotta.

– Los Angelesissa kaksi katua on nimetty Obaman mukaan, eikä ole mitään syytä, miksi sitä ei voitaisi tehdä täällä. Uskon, että he voisivat tehdä poikkeuksen. Se on mielivaltainen sääntö. Se on merkityksetön sääntö, Los Angelesissa asuva Rowin kommentoi.

Mikäli osa Fifth Avenuesta nimettäisiin uudelleen, Trump Towerin uusi osoite olisi 725 President Barack H. Obama Avenue.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt