Malesiassa kuolleen 15-vuotiaan Noran kuolinsyy selvisi – oli kärsinyt pitkään nälästä ja stressistä

rac

Julkaistu:

Poliisi on julkaissut uutta tietoa Malesiassa löytyneen 15-vuotiaan tytön kuolemasta.
Malesian viranomaiset kertoviat torstaina, että irlantilais-ranskalainen 15- vuotias Nora Quoirin menehtyi sisäisen verenvuodon seurauksena.

Tytön alaston ruumis löydettiin keskiviikkona rotkosta keskeltä lomakeskusta ympäröivää viidakkoa.

Negeri Sembilan alueen poliisipäällikkö Mohamad Mat Yusop kertoi tiedotustilaisuudessa, että Quoitin oli kärsinyt pitkäaikaisesta nälästä ja stressistä, mikä todennäköisesti johti verenvuotoon ja tytön kuolemaan.

Tytöllä oli kehossaan pieniä naarmuja ilmeisesti viidakossa liikkumisesta, mutta ruumiinavauksessa ei löytynyt viitteitä seksuaalisesta väkivallasta. kertoo poliisi.

Poliisin mukaan toistaiseksi ei ole todisteita siitä, että tyttö olisi joutunut sieppauksen uhriksi.

Poliisi on aiemmin tutkinut tapausta katoamisena, joskaan rikoksen mahdollisuutta ei ole edelleenkään suljettu pois. Perheen asianajaja kertoi torstaina tiedotusvälineille, että vielä on aivan liian aikaista poissulkea rikoksen mahdollisuus.

Quoirin katosi makuuhuoneestaan hotellista, jossa perhe majoittui 4. elokuuta.

Etsintöihin osallistui reilun viikon aikana yhteensä 350 poliisia ja vapaaehtoista. Myöhemmin etsintöihin liittyi myös poliiseja Britanniasta, Irlannista ja Ranskasta. Perhe oli luvannut 50 000 Malesian ringgittiä, eli noin 10 000 euroa palkkioksi tytön olinpaikkaan johtavista tiedoista.

Quoirin ruumis löydettiin 10 päivää myöhemmin.

Hänen uskotaan kuolleen kolme päivää ennen kun ruumis havaittiin.

Luksusloma sai karmean päätteen

Lontoosta kotoisin olevan perheen oli tarkoitus viettää unelmalomaa Malesian viidakon keskellä sijaitsevassa Dusunin lomakeskuksessa, Titiwangsa-vuorten juurella.

Perhe oli suunnitellut yöpyvänsä paratiisikohteessa kaksi viikkoa. Sunnuntaiaamuna Quoirinin isä kuitenkin huomasi, että hänen tyttärensä oli kateissa.

Perheen mukaan on epätodennäköistä, että tyttö olisi lähtenyt omin päin viidakkoon. Perheenisä kertoi tiedotusvälineille, että 15-vuotiaalla nuorella oli todettu synnynnäinen aivovaurio. Tyttö ei pystynyt kommunikoimaan verbaalisesti ja osasi kirjoittaa vain muutamia sanoja.

Hän kävi oppimisvaikeuksista kärsiville lapsille tarkoitettua koulua.