Nora Quoirinin alaston ruumis löytyi jo kerran tutkitulta alueelta - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Perhelomalla kadonnut Nora, 15, löydettiin kuolleena Malesiassa – alaston ruumis löytyi jo kertaalleen tutkitulta alueelta

Keskiviikkona tehtävän ruumiinavauksen toivotaan kertovan teinitytön kuolinsyyn.

14.8.2019 0:53

Malesiassa löytyneen Nora Quoirinin, 15, kuolemasta on tihkunut julkisuuteen lisää tietoa. Vanhempiensa ja siskonsa ja veljensä kanssa lomalla ollut lontoolainen Quoirin katosi makuuhuoneestaan 4. elokuuta ja hänen etsintöihin osallistui reilun viikon aikana yhteensä 350 poliisia ja vapaaehtoista.

Nora Quoirin katosi ollessaan perhelomalla.­

Malesian apulaispoliisipäällikkö Mazlan Mansor kertoi tytön löytyneen puron varrelta, läheltä vesiputousta, ”melko mäkiseltä” alueelta, BBC kertoo. Tytöllä ei ollut ”minkäänlaisia vaatteita”.

Muun muassa Telegraph uutisoi, että tytön alaston ruumis löytyi rotkosta keskeltä lomakeskusta ympäröivää viidakkoa. Dusunin lomakeskukseen, jossa Quoirin perhe majoittui, on tytön löytöpaikasta matkaa pari kilometriä. Poliisi ei ole kommentoinut tytön mahdollisia vammoja. Ruumiinavaus suoritetaan keskiviikkoaamuna paikallista aikaa.

Paikallislehtiin nojaten brittilehti kertoo, että etsintäpartio sai soiton kello yhden maissa paikallista aikaa, minkä jälkeen ryhmä lähetettiin vesiputouksen lähelle. Paikallinen etsintäryhmä löysi paikalta ruumiin.

Nora Quoirinia etsittiin yli viikko lomakeskusta ympäröivästä metsästä.­

The Guardianin mukaan löytöpaikka sijaitsee vaikeakulkuisessa maastossa. Se oli kuitenkin tutkittu jo kertaalleen päiviä aiemmin.

Poliisi on aiemmin tutkinut tapausta katoamisena, joskaan rikoksen mahdollisuutta ei ole suljettu pois. Quoirinin perhe on pitänyt epätodennäköisenä sitä, että tyttö olisi itse poistunut rakennuksesta. Perheen mukaan Quoirinilla oli oppimisvaikeuksia ja kehitysvamma.

– Hän ei ole kuten muut teinit. Hän ei ole itsenäinen eikä hän mene minnekään yksin, tytön vanhemmat kertoivat julkisuuteen annetussa lausunnossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?