Kanadassa valtatiemurhista epäillyt pojat löydettiin kuolleina

rac

Julkaistu:

Poikien epäillään murhanneen kolme ihmistä heinäkuun puolivälissä.
Kanadassa kolmen ihmisen murhasta epäillyt teinipojat on löydetty kuolleina, Reuters uutisoi. CBC:n mukaan poliisi kertoi tiedotustilaisuudessa keskiviikkoiltana uskovansa, että Pohjois-Manitobasta löytyneet ruumiit olivat nimenomaan etsintäkuulutetut pojat. Ruumiinavaus kuitenkin tehdään asian varmistamiseksi.

– Tällä hetkellä uskomme, että nämä ruumiit ovat kaksi epäiltyä, joita on etsitty liittyen murhiin Brittiläisessä Kolumbiassa, apulaispoliisijohtaja Jane MacLatchy sanoi.

Ruumiit löytyivät keskiviikkona kello 10 maissa paikallista aikaa tiheästä pensaikosta. Löytöpaikasta oli noin kilometri Nelson-joen rannalle, josta oli aiemmin löytynyt etsintäkuulutetuille kuuluneita tavaroita.

19-vuotias Kam McLeodia ja 18-vuotiasta Bryer Schmegelskyä epäillään Chynna Deesen, 24, Lucas Fowlerin, 23, ja Leonard Dyckin, 64, murhista.


Yhdysvaltalainen Deese ja australialainen Fowler löydettiin Brittiläisessä Kolumbiassa valtatieltä ammuttuina 15. heinäkuuta. Fowler asui Kanadassa ja Deese oli matkustanut pohjoiseen tapaamaan häntä. Pariskunnan tarkoituksena oli käydä kaikissa Kanadan kansallispuistoissa.

Pariskunnan auto hajosi 20 kilometriä etelään Liard River Hot Springs -puistosta.

– He olivat suunnitelleet reittinsä. Ja ymmärrykseni mukaan auto meni rikki, ja silloin tragedia tapahtui, Deesen Sheila-äiti kertoi medialle heinäkuussa.

Neljä päivää pariskunnan löytymisen jälkeen poliisi löysi 500 kilometrin päästä valtatieltä vancouverilaisen Dyckin ruumiin sekä poikien palaneen auton.


Teinipojat nähtiin viimeksi Gillamin kunnan alueella Manitobassa. Kymmenet poliisit etsivät poikia heinäkuun lopussa. Etsinnöissä käytettiin myös droneja, helikoptereita ja lentokoneita.


Elokuun alussa poliisi kertoi supistavansa etsintöjä. Poliisi oli tuolloin ehtinyt käydä läpi jo 11 000 neliökilometrin alueen. Lisäksi oli tarkistettu noin 500 taloa ja tyhjää rakennusta.