Nora, 15, katosi makuuhuoneestaan unelmalomalla Malesiassa – perhe pelkää tytön joutuneen siepatuksi

rac

Julkaistu:

Teinitytön etsintöihin on osallistunut 150 ihmistä.
Malesiassa etsitään kuumeisesti 15-vuotiasta lontoolaista tyttöä, joka katosi viikonloppuna makuuhuoneestaan kesken perheloman. Tytön perhe pelkää, että teini on kidnapattu, BBC uutisoi.

Nora Quoirinin oli tarkoitus viettää unelmalomaa perheensä kanssa viidakon keskellä sijaitsevassa Dusunin lomakeskuksessa, Titiwangsa-vuorten juurella. Noin 63 kilometrin päässä Malesian pääkaupungista Kuala Lumpurista sijaitsevaan lomakeskukseen kuuluu vain seitsemän taloa, joissa voi majoittua yhteensä 20 aikuista.

Quoirinin perhe oli suunnitellut yöpyvänsä paratiisikohteessa kaksi viikkoa. Sunnuntaiaamuna Quoirinin isä kuitenkin huomasi, että hänen tyttärensä oli kateissa. Tytön makuuhuoneen ikkuna oli auki.


– Noran perhe uskoo, että hänet on kidnapattu, perhe sanoi uutistoimisto PA:lle välitetyssä lausunnossa CNN:n mukaan.

– Olemme erityisen huolissamme, koska Noralla on oppimisvaikeuksia ja kehitysvamma eikä hän ole kuten muut 15-vuotiaat.

Perheen mukaan Quoirin näyttää nuoremmalta kuin on eikä hän pysty huolehtimaan itsestään.

– Hän ei koskaan mene minnekään yksinään. Meillä ei ole mitään syytä uskoa, että hän on lähtenyt pois ja eksynyt.

Poliisi on todennut, ettei toistaiseksi ole löytynyt merkkejä mahdollisesta rikosta. Poliisi tutkii tapahtumia henkilön katoamisena eikä kidnappauksena. Rikoksen mahdollisuutta ei kuitenkaan ole suljettu pois.


Teinityttöä on etsitty koirien ja helikoptereiden avulla. Etsintöihin on osallistunut yli 150 ihmistä, mukaan lukien lomakeskuksen läheisissä kylissä asuvia ja lomakeskuksen vieraita, The Guardian kertoo.

Dusunin edustajan Haanim Bamadhajin mukaan lomakeskuksen johto on ollut ihmeissään tytön katoamisesta.

– Meidän lomakeskuksemme on ollut toiminnassa 10 vuotta eikä meitä ole koskaan edes ryöstetty. Teemme aivan meidän parhaamme ja rukoilemme kovasti.


Etsintöihin osallistuvat kyläläiset olivat huolissaan Quoirinin kohtalosta.

– Tässä viidakossa ulkopuoliset eivät tiedä, miten suunnistaa siellä ja he eksyvät. Paikalliset, kuten minä, olemme tottuneet tähän viidakkoon, Bali anak Akau sanoi.


Quoirinin äiti on Irlannista ja isä Ranskasta. Hän matkusti irlantilaisella passilla. Quoirinin vanhemmat asuivat Lontoossa kuitenkin jo ennen tytön syntymää.