Adam avasi äitivainaansa pakastimessa vuosikymmeniä kulkeneen laatikon – tunsi käsissään pienet vauvan jalat ja varpaat

rac

Julkaistu:

Yhdysvallat
Poika arvelee, että vauva voisi olla hänen siskonsa Jennifer, joka menehtyi yli 50 vuotta sitten.
Yhdysvaltalainen Adam Smith teki karmean löydön edesmenneen äitinsä pakastimesta St. Louisissa. Muovipusseihin pakattu valkoinen kartonkilaatikko kätki sisäänsä vastasyntyneen tyttövauvan ruumiin, CNN kertoo.

37-vuotias Smith kertoo, että laatikko on ollut hänen äitinsä pakastimessa niin kauan kuin hän muistaa. Se on muuttanut hänen äitinsä mukana neljä kertaa. Mukaan lukien hänen viimeisekseen jäänyt asunto, jossa hän asui 25 vuotta.

Smith ajatteli, että laatikossa on hääkakun koriste tai jokin muu muistoesine, jota hänen äitinsä vaalii.

– Lapsena olin utelias. Otin jakkaran avuksi ja yritin repiä muovia rikki. Muutoin en ikinä koskenut siihen, Smith sanoo.

Smith muutti tammikuussa äitinsä luo, kun tällä todettiin keuhkosyöpä. Äiti nukkui pois 21. heinäkuuta. Viikkoa myöhemmin viime sunnuntaina Smith meni hakemaan vesipulloa pakastimesta ja päätti samalla avata laatikon.

– Uskoin edelleen, että laatikossa on hääkakun koriste.

Hän leikkasi muovin rikki keittiöveitsellä ja avasi laatikon. Sisältä paljastui vaaleanpunainen pieni fleece-peitto. Kurottaessaan kädellään laatikon sisään, hän tunsi vauvan jalan ja pienet varpaat. Peitto siirtyi hieman ja hän näki vauvan jalkapohjan ja hieman hiuksia.

– Vauva näytti puhtaalta ja vastasyntyneeltä. Iho oli koskemattoman näköinen, eikä siinä ollut verta, Smith kuvailee.

Hän soitti välittömästi poliisille, joka tuli paikalle muutamassa minuutissa. St. Louisin poliisi kertoo CNN:lle, että he tutkivat löytöä ”epäilyttävänä kuolemana”. Vauvalle tehdään ruumiinavaus ja poliisi kaipaa vihjeitä tapauksesta.

Löytö herättää Smithissä paljon kysymyksiä. Hän muistaa olleensa noin 7–8-vuotias, kun hänen äitinsä totesi alakuloisena, että hänen esikoinensa Jennifer täyttäisi tänään 21 vuotta. Hän uskoo, että pakastimessa voisi olla Jennifer. Näin ollen vauva olisi kuollut yli 50 vuotta sitten.

– Kuka pitää omaa lastaan laatikossa näin kauan, eikä puhu siitä koskaan kenellekään? En tiedä mitä ajatella, tämä on pähkähullua, Smith sanoo.