Ihmiset pakenivat laukauksia Gilroyn kaupungissa: ”Tekstasin perheelleni, että rakastan heitä” - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Ihmiset pakenivat laukauksia Gilroyn kaupungissa: ”Tekstasin perheelleni, että rakastan heitä”

Bändi oli juuri soittamassa viimeistä kappalettaan, kun ammuskelu alkoi.

29.7.2019 8:15

Yhdysvalloissa ainakin kolme ihmistä on kuollut ampumisessa ruokafestivaalilla Gilroyn kaupungissa Kaliforniassa. Haavoittuneita on useita.

Kalifornian Gilroyn ruokafestivaalilla tapahtuneen ammuskelun silminnäkijät kertovat CNN:lle paenneensa laukauksia lavan alle. Lavalla ollut yhtye oli juuri lopettamassa keikkaansa, kun laukaukset alkoivat.

– Kuulimme kolme pamausta lavan vasemmalta puolelta. Se oli hämmentävää, emmekä tienneet mistä on kyse. Sitten kuului laukausten sarja ja pakenimme lavalta, bändin jäsen Christian Swain kertoo CNN:lle.

Yleisössä ollut henkilö pakeni ammuskelua lavan alle. Hänen mukaansa luodit pystyi näkemään ja kuulemaan.

– Huusin, että se on oikea ase. Juoksimme lavan alle piiloon ja kuulimme lisää laukauksia. Kuulin, kuinka luodit osuivat lavarakenteisiin. Sitten laukaukset loppuivat, hän kertoo CNN:lle.

– Lähetin lavan alta perheelleni tekstiviestin, jossa kerroin rakastavani heitä. Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä tulisi tapahtumaan, hän jatkaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?