Keskelle Kalifornian ammuskelua joutunut sai sirpaleen otsaansa: ”Olen niin onnekas”

rac

Julkaistu:

Yhdysvallat
Silminnäkijä kertoo, että ihmiset rynnistivät karkuun kuin karjalauma. Gilroyn poliisi pyytää ihmisiä pysymään poissa tapahtumapaikalta.
Viranomaisten mukaan kolme on kuollut ja useita haavoittunut ruokafestivaaleilla tapahtuneessa ammuskelussa Gilroyssa Kaliforniassa. Yksi on otettu kiinni epäillyn asemassa.

Kalifornian ruokafestivaaleilla tapahtunutta ammuskelua todistamaan joutunut Lex De La Herran kuvailee CNN:lle ammuskelun jälkeistä tilannetta täydelliseksi kaaokseksi.

– Olin kävelemässä pois päin lavalta, kun paria minuuttia myöhemmin kuulin laukauksia ja näin savua. Luulin niitä aluksi ilotulitteiksi, De La Herran kertoo.

– Ilmassa oli paljon savua ja otsaani lensi sirpale, joka jätti pienen mustelman. Ihmiset rynnistivät karkuun ja hyppivät aitojen yli kuin vauhkoontunut karjalauma. Jotkut huusivat, että nyt on tosi kyseessä. Se oli täyttä kaaosta. Olen niin onnekas, että lähdin pois lavan luota, missä kaikki tapahtui.

Gilroyn poliisi on pyytänyt Twitterissä ihmisiä pysymään poissa tapahtumapaikalta. Poliisin mukaan se on yhä aktiivinen rikospaikka.