Karhu varasti kannabisliikkeen roskiksen Coloradossa – ”Ehkä se halusi pilveen” - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Karhu varasti kannabisliikkeen roskiksen Coloradossa – ”Ehkä se halusi pilveen”

Julkaistu: 24.7.2019 22:51

Kannabisliikkeen roskiksen varastanut karhu ei saanut lopulta ruokaa tai kannabista.

Kannabisliikkeen työntekijät Lyonsin kaupungissa, Coloradon pohjoisosassa, olivat pää pyörällä tavallisena aamuna. Syynä eivät olleet myytävät tuotteet, vaan puuttuva roska-astia. Kannabis on Coloradon osavaltiossa laillista.

Liikkeen työntekijöiden tai omistajan oli mahdotonta tietää, että roska-astian oli vienyt karhu.

Yllä olevalla turvakameran kuvaamalla videolla sinnikäs karhu raahaa kokonaisen roska-astian mukanaan kannabisliikkeen pihalta. Video on tekstitetty.

The Bud Depotin liikkeen ympäristössä mahdollisesti liikkuville tunkeutujille kerrotaan selkeästi kylttien avulla, että alueella on kameravalvonta. Roskavarkaalle kyseiset kyltit eivät kertoneet kuitenkaan mitään. Ne olisivat yhtä hyvin voineet puuttua kokonaan.

Turvakameran kuvaamalla videolla roska-astiaa ympäröivän aidan luo löntystelee itse metsien kuningas, karhu. Hetken reitin turvallisuutta arvioituaan mesikämmen rikkoo puisen paneelin ja raivaa tiensä pihamaalle.

Astia osoittautuu karhulle liian hankalaksi avata, ja otso nousee takajaloilleen. Sitten se ottaa reunoista tukevan otteen käpälillään ja rullaa koko komeuden parkkipaikalle tutkittavaksi.

Omistajan mukaan on epätodennäköistä, että karhu olisi ollut poisheitetyn kannabiksen perässä – vaikka sitäkin astian sisällä oli.

– Ehkä se yritti päästä pilveen. En usko. En tiedä, kiinnostaako se karhuja, omistaja Tim Crouthers arvioi.

Luultavasti karhu oli yksinkertaisesti nälkäinen. Ruokajätteet jäivät kovasta yrityksestä huolimatta, sillä roska-astia oli suljettu huolellisesti.

Tuoreimmat osastosta