Kymmenen vuotta sitten kadonneen supermarketin työntekijän karmea kohtalo selvisi: Kylmäkaappien takaa löytyi ruumis

Julkaistu:

Supermarketin hyllyjä ja kylmäkaappeja siirtäneet remonttimiehet tekivät karmivan löydön Iowassa Yhdysvalloissa.
Vuonna 2016 ovensa sulkeneessa No Frills Supermarketissa oli tammikuussa remontti kun kylmäkaappien takaa löytyi ihmisen jäänteitä.

Nyt ruumis on tunnistettu marraskuussa 2009 kadonneeksi supermarketin työntekijäksi.

DNA-näytteiden sekä löytyneiden vaatteiden perusteella henkilö oli 25-vuotias Larry Ely Murillo-Moncada, kertoo Council Bluffs’n poliisipäällikkö Todd Weddum CNN:lle.

Murillo-Moncadan vanhemmat olivat ilmoittaneet tämän kadonneeksi sen jälkeen kun mies oli poistunut tuohtuneena kotoaan marraskuiseen lumimyrskyiseen yöhön.

– Hän lähti ulos ilman kenkiä ja sukkia, jätti avaimet kotiin eikä ottanut autoa, kertoi ylikonstaapeli Brandon Danielson Des Moines Register -lehdelle.

Poliisin tutkijat arvelevat, että Murillo-Moncada oli mennyt supermarkettiin, jossa tuolloin työskenteli. Miehellä ei kuitenkaan ollut tuona päivänä työvuoroa.

Mies oli kivunnut seinää vasten olleiden kylmäkaappien päälle. Tilaa käytettiin tavallisesti tavaroiden varastointiin, mutta entisten työntekijöiden mukaan heillä oli usein tapana piilotella kaappien päällä kun halusivat lepohetken.

Murillo-Moncadan arvellaan pudonneen kaappien ja seinän välissä olevaan vajaan puolen metrin levyiseen rakoon ja juuttuneen sinne kiinni. Pudotusta oli yli 3,5 metriä. Kylmäkaapit pitivät niin kovaa meteliä, että ilmeisesti miehen avunhuudot eivät kuulunut niiden takaa, arvelee konstaapeli Danielson.

– Ne ovat todella kovaäänisiä. Kenelläkään ei ilmeisesti ollut mahdollisuutta kuulla häntä, toteaa Danielson.

Ruumiinavaus ei osoittanut, että mies olisi saanut vakavia vammoja. Tapaus on luokiteltu tapaturmaiseksi kuolemaksi.