Järkyttävä turma vesipuistossa Espanjassa: 23-vuotiaan brittituristin läheiset rukoilevat nyt ihmettä – ”Jokaisen perheen pahin painajainen”

Julkaistu:

Espanja
Brittimedian mukaan mies sai vakavia vammoja laskettuaan vesiliukumäkeä Benidormissa.
Brittituristi on loukkaantunut vakavasti vesipuisto-onnettomuudessa Espanjan Benidormissa, uutisoi Guardian-lehti verkkosivuillaan.

Aqualandia-vesipuistossa Splash-nimistä vesiliukumäkeä laskenut David Briffaut, 23, menetti tajuntansa osuttuaan veteen aiemmin tässä kuussa. Mies on ollut sairaalahoidossa, ja perheenjäsenet pelkäävät hänen halvaantuneen pysyvästi, sillä kaularangasta murtui kaksi nikamaa.

– Tämä on jokaisen perheen pahin painajainen. David on mahtava nuori mies, joka nautti harmittomasta päivästä tyttöystävänsä kanssa, Briffaut’n setä Mark Pooley kommentoi.

– Rukoilemme ihmettä, mutta meille on kerrottu, että hänen saamansa vammat ovat erittäin vakavia. Toivomme, että Davidin matkavakuutus kattaa lennättämisen kotiin, mutta sen jälkeen hänellä on edessään hyvin epävarma tulevaisuus.
Briffaut on ollut leikkauksen jälkeen osin tajuissaan. Kotimatka Britanniaan on mahdollinen vasta siinä vaiheessa, kun hänen tilansa on riittävän vakaa.

Briffaut’n hyväksi on aloitettu varainkeruukampanja, jonka tavoitteena on kerätä 75 000 puntaa hoitoa varten. Maanantaiaamuun mennessä summa oli jo lähes koossa.

BBC:n mukaan läheiset haluavat nyt vastauksia tapahtumien kulusta. Vesipuisto on ilmoittanut, ettei se ole vastuussa Briffaut’n loukkaantumisesta.

– Haluamme tietää, miksi ja miten se tapahtui, äiti Lorraine Briffaut korostaa.

Hänen mukaansa perhe on häkeltynyt kaikesta tuesta, jota se on onnettomuuden jälkeen saanut.