Nuoripari löytyi kuolleena tieltä Kanadan syrjäseudulla – uhrin isällä teoria tekijästä: ”En usko, että kyseessä on sarjamurhaaja”

rac

Julkaistu:

Kanada
Samalta tieltä löytyi kolmaskin ruumis.
Kanadassa on jatkettu maailmalla suurta huomiota saaneiden henkirikosten tutkintaa.

CNN uutisoi aiemmin verkkosivuillaan, että yhdysvaltalainen Chynna Deese, 24, ja hänen australialainen poikaystävänsä Lucas Fowler, 23, löydettiin elottomina syrjäiseltä tieltä viime viikon maanantaina Brittiläisessä Kolumbiassa. Paikalta löydettiin myös Chevrolet-merkkinen auto.

Fowler asui Kanadassa, ja Deese oli käymässä hänen luonaan. Poliisin mukaan henkirikokset tapahtuivat sunnuntai-illan ja maanantaiaamun välisenä aikana.
Deesen isän mukaan ruumiiden tunnistaminen vei viranomaisilta kolme päivää. Se voi kieliä siitä, että teossa on käytetty rajua väkivaltaa.

– En usko, että kyseessä on sarjamurhaaja. Luulen sen olevan joku, joka on tuomittu aiemmin väkivaltarikoksista ja on ollut huumeiden vaikutuksen alaisena. Se sopii profiiliin paremmin, Dwayne Deese kommentoi Charlotte Observerin mukaan.

– Se huolestuttaa minua, että tämä henkilö on edelleen vapaana ja hänellä on etumatkaa. Tämä tulee tapahtumaan uudestaan. Turisteja varten tarvitaan jonkinlainen varoitusjärjestelmä.
Deesen veli kertoo Charlotte Observerille Fowlerin muuttaneen Kanadaan saatuaan töitä karjatilalta.

– He olivat syvästi rakastuneita. He tapasivat matkailun merkeissä, ja sitä he vain tekivät – matkustelivat. Hän työskenteli Kanadassa, ja he suunnittelivat siellä laajaa kolmen viikon automatkaa. Heidän aikomuksenaan oli viettää viikko tilalla ja matkan toinen osuus Kanadan kansallispuistoissa, toteaa British Deese.

– Ehkä auto ylikuumentui tai meni rikki. Jotakin tapahtui tiellä, jonkinlainen konflikti. Emme tiedä, koska he (Kanadan viranomaiset) eivät kerro meille mitään.

7News uutisoi, että samalta tieltä vain tuntien ajomatkan päässä löytyi kolmaskin ruumis. Siitä ei kuitenkaan ole tietoa, liittyvätkö tapaukset toisiinsa.