Mies hyppäsi Nigeriassa nousemassa olleen lentokoneen siivelle ja pyrki matkustamoon – paniikki iski matkustajiin

rac

Julkaistu:

Nigeria
Lentokoneen siivelle hypännyt mies pidätettiin.
Nigerian lounaisosassa sijaitsevalla Lagosin lentokentällä nähtiin perjantaina erikoinen tilanne, kun kiitotiellä harhaillut mies hyppäsi nousuun valmistautumassa olleen Azman Air -yhtiön matkustajakoneen siivelle.

CNN:n mukaan lentäjä oli joutunut hidastamaan lentokoneen etenemistä rullausalueella ja sammuttamaan moottorin havaittuaan kentälle kuulumattoman henkilön. Lentokoneen pysähdyttyä mies jatkoi harhailua sen ympärillä ja hyppäsi lopulta koneen vasemmalle siivelle. Mies pyrki tunkeutumaan siiveltä koneen matkustamoon.

Sekä CNN että USA Today kertovat tilanteen aiheuttaneen paniikkia lentokoneen matkustamossa, missä olleista moni olisi halunnut paeta koneesta.

Tilanne tallentui myös videolle, joka on nähtävissä yllä.

USA Todayn mukaan vielä ei ole selvillä, miten mies pääsi rullausalueelle. Myös hänen motiivinsa lentokoneeseen tunkeutumiseen on hämärän peitossa. Mies on pidätetty.

Lentokone joutui palaamaan tapauksen vuoksi terminaalille, jossa kaikki matkustajat vietiin ylimääräiseen turvatarkastukseen.

Erikoiseen välikohtaukseen joutunut kone oli matkalla Murtala Muhammedin kansainväliseltä lentokentältä Lagosista Port Harcourtiin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt