Nuori pariskunta löytyi kuolleena tieltä Kanadan syrjäseudulla – ”Auto meni rikki, ja silloin tragedia tapahtui”

rac

Julkaistu:

Kanada
CNN:n mukaan henkirikokset tapahtuivat sunnuntai-illan ja maanantaiaamun välisenä aikana.
Nuori pariskunta on löydetty kuolleena Brittiläisessä Kolumbiassa Kanadassa, uutisoi CNN verkkosivuillaan.

Yhdysvaltalainen Chynna Deese, 24, ja hänen australialainen poikaystävänsä Lucas Fowler, 23, löydettiin elottomina syrjäiseltä tieltä maanantaina.

Viranomaisten mukaan kuolemat vaikuttavat ”epäilyttäviltä”, mutta tutkinta on vasta alkuvaiheessa. Paikalta löydettiin myös Chevrolet-merkkinen auto.

Fowler asui Kanadassa, ja Deese oli käymässä hänen luonaan. Parin tarkoituksena oli vierailla maan kaikissa kansallispuistoissa.

– He olivat suunnitelleet reittinsä. Ja ymmärrykseni mukaan auto meni rikki, ja silloin tragedia tapahtui, Deesen Sheila-äiti kertoo WSOC:lle.
Poliisin mukaan henkirikokset tapahtuivat sunnuntai-illan ja maanantaiaamun välisenä aikana.

Siitä ei ole tietoa, oliko teko suunniteltu etukäteen vai ei. Fowlerin isä toimii poliisina Uuden Etelä-Walesin osavaltiossa Australiassa.

– Tässä vaiheessa tiedossamme ei ole mitään sellaista, joka viittaisi, että heidän kuolemansa liittyisi johonkin toiseen käynnissä olevaan tutkintaan, tai että kansalaisten turvallisuuteen kohdistuva uhka olisi kohonnut, Kanadan kuninkaallisen ratsupoliisin edustaja Janelle Shoihet kommentoi tiedotteessa.

Yhdysvaltain ulkoministeriö on tarjonnut apuaan jutun ratkaisemiseksi.