Mies kaappasi auton, jossa istui kolme lasta – väkijoukko sai kuljettajan kiinni ja pahoinpiteli kuoliaaksi

Julkaistu:

Poliisi selvittää tapausta, jossa useiden epäillään osallistuneen rikoksesta epäillyn miehen pahoinpitelyyn.
Yhdysvalloissa on noussut uutisotsikoihin tapaus, jossa joukko ihmisiä pahoinpiteli kuoliaaksi autokaappauksesta epäillyn miehen. Tapahtumat saivat alkunsa Philadelphiassa torstai-iltana, kun 54-vuotias mies kaappasi naisen auton, jossa oli naisen kolme lasta vielä sisällä, CNN kertoo. Lasten vanhemmat olivat tuolloin läheisessä kaupassa.

Vanhemmat saivat juostua auton kiinni, sillä kuljettaja oli joutunut pysähtymään liikenteen takia. Lasten isä veti miehen ulos autosta ja pahoinpiteli tätä ennen kuin pakeni paikalta. Tilannetta seurannut isompi porukka jatkoi kuitenkin miehen potkimista ja lyömistä.

Kun ambulanssi saapui paikalle, mies oli tajuton. Hänet todettiin kuolleeksi myöhemmin sairaalassa.

– En ole oman käden oikeuden fani. Mitä tulee rikollisiin tekoihin, niiden käsittelyn pitäisi mennä meidän kautta, Philadelphian poliisijohtaja Jason Smith sanoi CBS:lle.

Poliisilla on tapahtumista videokuvaa ja he yrittivät tunnistaa kaikki ne ihmiset, jotka osallistuivat pahoinpitelyyn. Toistaiseksi ketään ei ole pidätetty.

Autossa olleet lapset eivät loukkaantuneet tilanteessa. BBC:n mukaan lasten vanhemmat on tunnistettu ja poliisi on kertonut molempien olevan 25-vuotiaita. Vanhempia on kuultu tapaukseen liittyen.