Sydney, 24, meni Tinder-treffeille, katosi ja löytyi paloiteltuna ojasta – nyt tekijää uhkaa jopa kuolemantuomio

Julkaistu:

Poliisi uskoo kahden henkilön liittyvän murhaan.
Nebraskan osavaltion oikeus on tällä viikolla tuominnut 52-vuotiaan Aubrey Trailin syylliseksi ensimmäisen asteen murhaan nebraskalaisen Sydney Loofen, 24, murhasta.

Asiasta kertoo People- lehti.

Tuomaristo päättää parhaillaan ansaitseeko Trail kuolemanrangaistuksen tekemästä murhasta.

Loofe löydettiin kuolleena joulukuussa vuonna 2017. Ruumis oli paloiteltu 14 osaan ja heitetty ojaan moottoritien varteen.

Viimeiset havainnot naisesta tehtiin kuukautta aikaisemmin. Tuolloin Loofe ilmoitti Snapchat-viestissään lähtevän treffeille, jotka hän oli sopinut deittisovellus Tinderissä naisen kanssa.


Liittovaltion poliisi pidätti kaksi epäiltyä viikko sen jälkeen, kun Loofen ruumis löydettiin. Poliisi pidätti sekä Trailin että tämän 24-vuotiaan tyttöystävän Bailey Boswellin.

Daily Beast kertoi aiemmin, että Boswell oli käynyt treffeillä Loofen kanssa samalla viikolla ennen katoamistaan.

Poliisi uskoo, että Loofe tapettiin pari päivää Boswellin treffien jälkeen.

Loofen kännykän viimeinen signaali oli puolestaan peräisin Trailin kotikulmilta Wilberista ennen kuin puhelimen virta katkaistiin.

Kuulustelujen aikana Trail kertoi poliisille, että oli vahingossa kuristanut Loofen seksin aikana. Seksiin osallistui myös kaksi muuta naista, mutta ei Boswell.

Trailin mukaan tilanne sai alkunsa kun Loofe oli suostunut toteuttamaan tämän seksuaalisen fantasian yhdessä kahden muun naisen kanssa. Samaan aikaan Boswell oli ottanut yliannostuksen huumeita ja makasi tajuttomana toisessa huoneessa.

Trail ja Boswell ovat aiemmin julkaisseet videon, jossa kaksikko kiistää sekaantuneensa Loofen katoamiseen.


Syyttäjän mukaan Trail ja Boswell kuitenkin haravoivat sosiaalisen median sivustoja ja treffisovelluksista useita viikkoja ja etsivät sopivaa uhria.

Boswellin oikeudenkäynti on määrä pitää syksyllä.