Trump sanoi Arnold Schwarzeneggerin kuolleen – vastapiikki tuli välittömästi: ”Olen vielä täällä”

Julkaistu:

Yhdysvaltain presidentin erikoinen kommentti sai toimintaelokuvien legendan reagoimaan.
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sekä toimintaelokuvien tähti ja entinen Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger ovat ottaneet sanallisesti yhteen enemmän tai vähemmän säännöllisesti.

Tuorein sananvaihto miesten välillä käytiin sen jälkeen, kun Trump oli heittänyt erikoisen kommentin torstaina Valkoisessa talossa järjestetyssä sosiaalisen median tapahtumassa.

– Arnold Schwarzenegger... Tiedättekö mitä? Hän kuoli... olin siellä, Trump sanoi tilaisuudessa.

Kommentti levisi julkisuuteen, kun Valkoisen talon kirjeenvaihtajiin kuuluva Yahoo Newsin toimittaja Hunter Walker twiittasi siitä.
Myöhemmin Walker täsmensi, että presidentti oli puhunut aiemmin isännöimänsä tosi-tv-sarjan Diilin katsojaluvuista. Schwarzeneggerista tuli ohjelman vetäjä Trumpin aloitettua presidentinvaalikampanjansa.

Walkerin twiitin bongasi myös Schwarzenegger, 71, joka on edelleen täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Hän ei aikaillut, vaan iski välittömästi takaisin.

– Olen vielä täällä. Haluatko vertailla verotietoja? Schwarzenegger piikitteli Trumpia, joka ei ole ollut edeltäjiensä tavoin halukas julkaisemaan verotietojaan.
Trump on piikitellyt Schwarzeneggeriä Diilin laskeneista katsojaluvuista aiemminkin. Schwarzenegger kertoi pari vuotta sitten, että hän oli nauttinut ohjelman tekemisestä, mutta jätti sen taakseen, koska Trump oli jättänyt formaattiin oman ”taakkansa”.

Schwarzeneggerin mukaan katsojat boikotoivat sarjaa, koska Trumpin nimi mainittiin edelleen sen tuottajien joukossa. Trumpin mukaan katsojaluvut putosivat yksinkertaisesti sen vuoksi, että Schwarzenegger ei osannut hommaansa.

– Kyllä Arnold Schwarzenegger teki todella huonoa työtä Kalifornian kuvernöörinä ja jopa vielä huonompaa Diilissä... Mutta ainakin hän yritti kovasti! Trump twiittasi vuonna 2017.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt