Lentäjän hallinnasta karannut kuumailmapallo jyräsi yleisön joukkoon Missourissa – hurja tilanne tallentui videolle

rac

Julkaistu:

Kuumailmapallon kyydissä ollut nainen ja yleisön joukossa ollut nuori tyttö loukkaantuivat lauantaina Hannibalin pikkukaupungissa sattuneessa onnettomuudessa.
Ainakin kaksi ihmistä sai vammoja, kun kuumailmapallon laskeutuminen epäonnistui Yhdysvaltain Missourissa lauantaina. Useille videoille tallentunut onnettomuus tapahtui Hannibalin pikkukaupungissa järjestetyillä festivaaleilla.
  • Yksi videoista on nähtävissä jutun yläosassa.
CNN:n mukaan kuumailmapallo oli laskeutumassa, kun se osui puun oksistoon ja ajautui sen jälkeen yleisön joukkoon. Pallon kori osui useisiin ihmisiin kaataen heidät tieltään.

Heti tuoreeltaan kerrottiin, että yleisön joukossa ollut nuori tyttö oli saanut rytäkässä lieviä vammoja. Maanantaina paikallinen KHQA-uutiskanava kertoi, että myös kuumailmapallon kyydissä ollut nainen, Christina Smith, oli loukkaantunut tilanteessa.

Smith kertoi kanavalle muistavansa lähinnä sen, kuinka nopeasti pallo menetti korkeuttaan ja putosi maata kohti. Hänen lisäkseen korissa oli ainoastaan kuumailmapalloa ohjannut mies, jota kuvaillaan kokeneeksi kyseisessä tehtävässä.

– Lentäjä alkoi huutaa: ”pois alta, pois alta”. En uskonut, että putoaisimme maahan, luulin, että menisimme vain ihmisten yli, Smith kuvaili tilannetta.

– Sitten yhtäkkiä osuimme maahan ja mätkähdin päin jotakin. Lentäjä osui sivulla olleeseen tankoon ja huusi minua painumaan korin pohjalle. Sen jälkeen en muista mitään, nainen jatkoi.

Smithin kerrottiin saaneen turmassa vakavan selkävamman, jonka vuoksi häntä hoidetaan edelleen sairaalassa.

Täpärästi alta pois ehtinyt Stephanie Haught on julkaissut Facebookissa videon oksistoon osuvasta ja yleisöä lähestyvästä kuumailmapallosta. Videolla näkyy myös, kuinka keltaiseen paitaan pukeutunut lentäjä yrittää varoittaa ihmisiä huitoen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt