Naisen lento päättyi painajaismaiseen herätykseen: huomasi olevansa yksin kylmässä ja pimeässä koneessa

Julkaistu:

Kanadalainen nainen kertoo näkevänsä yhä painajaisia tapahtuneesta.
Quebecista Torontoon 9. kesäkuuta lentänyt Tiffani Adams nukahti iltalennollaan. Kun hän heräsi lennon laskeuduttua, koneessa oli kylmä ja pilkkopimeä, BBC kertoo. Naisen turvavyö oli yhä kiinni.

Adams soitti ystävälleen ja ehti kertoa olevansa yhä koneessa ennen kuin puhelimesta loppui akku. Koska koneen sähköt oli laitettu pois päältä, ei nainen pystynyt lataamaan kännykkäänsä.

Adamsin ystävä soitti Toronto Pearsonin lentokentälle ja kertoi, mitä oli tapahtunut.

Adams kertoi ystävänsä 19. kesäkuuta julkaisemassa Facebook-kommentissa alkaneensa ”todella panikoida,” kun hänen ohjaamostaan löytämät radiopuhelimet eivät toimineet, The Guardian kertoo. Nainen löysi myös taskulampun ohjaamosta, mutta kukaan ei huomannut vaikuttanut ensin huomaavan valoa.

Koska lentokone oli pysäköity kauas terminaalista eikä siinä ollut portaita alas, ei Adams pystynyt lähtemään koneesta.

Lopulta nainen onnistui kiinnittämään matkatavarakärryn kuljettajan huomion ja hätääntynyt matkustaja saatiin pois koneesta.

Air Canada on vahvistanut tapahtuneen useille tiedotusvälineille ja kertonut tutkivansa tapahtumia. Lentoyhtiö on myös yhä yhteydessä Adamsiin.

Adams kertoi Facebookissa ystävänsä välityksellä näkevänsä painajaisia kokemastaan.

– En ole saanut paljon unta, koska näen toistuvia painajaisia ja herään ahdistuneena ja peloissani, että minut on lukittu johonkin pimeään paikkaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt