Poliisi luuli löytäneensä puistosta kuolleen vauvan New Yorkissa – hahmon t-paita herätti epäilykset, karmea totuus selvisi vasta oikeuslääkärin saapuessa paikalle

Julkaistu:

Paikalle ehdittiin hälyttää ensihoitajat ja rikospaikkatutkijat, kunnes viimein huomattiin, että uhri olikin nukke.
Newyorkilaisesta puistosta löytyi tiistaina kuollut vauva. Tai siltä ainakin aluksi vaikutti.

Ohikulkija havaitsi nurmikolla liikkumattoman hahmon ja hälytti paikalle poliisit. Paikalle tuli myös ensihoitohenkilökuntaa, jotka totesivat ”vauvan” kuolleeksi.

– Tapahtumapaikalta poliisit löysivät uhrin, joka alustavasti vaikutti olevan tiedoton ja reagoimaton vauva, joka makasi ruohikkoisella alueella, New Yorkin poliisin tiedottaja Brian Magoolaghan kertoi Reutersille puhelimitse.

Rikospaikkatutkijat käänsivät hahmon ympäri, ja huomasivat, että sen t-paidassa oli teksti ”The Crawling Dead”, kertoo puolestaan CBS. Epäilykset alkoivat herätä.

Paikalle tullut oikeuslääkäri vahvisti, että kyseessä oli karmea kepponen ja ”vauva” olikin kuolleen ja osittain jo maatuneen näköiseksi maskeerattu nukke, jonka joku oli jättänyt puistoon. Voit katsoa kuvan nukesta CBS:n sivuilta, varoitus, kuva ei sovi herkimmille.

– Se vaikutti olevan vauva, jonka ihon muutokset vastaavat pitkään kuolleena olleita, mutta onneksi kyseessä oli todellisuudessa vain nukke, pelastuslaitoksen tiedottaja Frank Dwyer kommentoi Reutersille.

Viranomaiset tutkivat nyt, kuinka on mahdollista että nukkea luultiin oikeaksi vauvaksi näin pitkään.

– Muistakaa, että poliisit eivät ole lääkäreitä, nimetön poliisilähde kommentoi Reutersille.

– Meidän tehtävämme on turvata rikospaikka tutkijoita varten.

Reutersin mukaan viranomaiset selvittävät myös mistä nukke on päätynyt puistoon, ja liittyykö sen löytymisestä ilmoittanut hätäpuhelu kepposeen.