”Tämän auton kuljettaja on juuri nyt maailman onnekkain ihminen” – brittipoliisi julkaisi järkyttäviä kuvia onnettomuudesta moottoritiellä

Julkaistu:

Poliisin kiitteli auton kuljettajaa siitä, että hän kykeni pysymään kylmänviileänä ja ohjaamaan autonsa vielä pientareelle.
Britanniassa Lancashiren poliisi on julkaissut kuvia onnettomuudesta, joka sattui maanantaina iltapäivällä saarivaltiota halkovalla M6-moottoritiellä lähellä Leylandin kaupunkia. Kuvissa näkyvän henkilöauton tuulilasi on murskana, koska sen läpi oli hetkeä aiemmin lentänyt kuorma-auton pyörä.


– Tämän auton kuljettaja on juuri nyt maailman onnekkain ihminen. Tämä pyörä irtosi M6-tiellä ajaneesta raskaasta ajoneuvosta, lensi yli keskikaiteen ja iskeytyi vastaan tulleeseen autoon, poliisi kertoi Twitterissä julkaistujen kuvien yhteydessä.


Poliisi ihmetteli päivityksessään myös sitä, että autoa kuljettanut mies oli onnistunut onnettomuuden jälkeen vieläpä ohjaamaan autonsa pientareelle. Myöhemmin poliisi julkaisi vielä yhden kuvan, jossa näkyi auton takapenkillä oleva, murskautunut lapsen turvaistuin.

– Kuljettajan pieni poika olisi halunnut lähteä isän mukaan. Onneksi hän ei kyennyt ottamaan poikaa mukaansa. Mutta se ei estä kuvittelemasta, mitä olisi tapahtunut, jos hänen poikansa olisi ollut tässä turvaistuimessa, poliisi kertoi.


Tapauksesta uutisoivan Liverpool Echo -lehden mukaan poliisi kiitteli autoa kuljettanutta miestä nopeasta ajattelusta, kun hän onnistui pysyttelemään rauhallisena ja siirtymään tien sivuun. Poliisin mukaan mies säästyi onnettomuudessa erittäin vähäisillä vammoilla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt