Varsijousi-Torstenin epäillään johtaneen naisia alistavaa keski­aikaista seksikulttia – vuokra­isäntä kertoi synkkiä yksityis­kohtia käytöksestä

Julkaistu:

Koko Saksaa järkyttävän viiden ihmisen kuoleman taustalta paljastuu erikoisia syitä. Kolme heistä kuoli Passaussa ja kaksi Wittingenissä.
Tiedotusvälineet kertoivat maanantaina, että pariskunta 53-vuotias Torsten W. ja 33-vuotias Kerstin E. löydettiin Baijerissa, Passaussa sijaitsevan hotellihuoneen sängyltä käsi kädessä. Miestä oli ammuttu päähän kahdesti ja rintaan kolmesti ja naista puolestaan kerran päähän ja kerran rintaan. Lisäksi 30-vuotias Farina C. löydettiin huoneen lattialta sängyn vierestä ja häntä oli ammuttu kerran kaulan alueelle.

Poliisi tutkii tapausta tappona ja itsemurhana. Poliisi epäilee, että Farina C ampui Torsten W:n ja hänen kumppaninsa Kerstin E:n näiden molempien pyynnöstä. Sen jälkeen Farina C. tappoi itsensä samalla jalkajousella ampumalla itseään kaulaan.

Poliisi tutki lisäksi maanantaina 30-vuotiaan uhrin asuntoa Wittingenissä Ala-Saksissa. Asunnosta löydettiin kahden naisen ruumiit. Toinen heistä oli 19- ja toinen 35-vuotias.

Poliisi: Kuuluivatko kaikki samaan kulttiin?

Poliisin tutkijat epäilevät, että kaikki kuolleet kuuluivat seksikulttiin, johon liittyi myös keskiaikaharrastus. RTL:n mukaan kulttia olisi johtanut juuri Torsten W:ksi kutsuttu mies, joka oli yksi Passaun hotellista jalkajousella ammuttuna löydetyistä.

Torsten W piti piti keskiaikakauppaa. Siellä myytiin keskiaikaa jälkitteleviä miekkoja, veitsiä, lippuja ja vaatteita. Torstenin käsivarsien tatuointien sanotaan olleen keskiaikaisia symboleja.

Bild puolestaan kuvailee tilannetta siten, että Torsten W. piti kultin johtajana yhteyttä useisiin naisiin, joista kaksi kuoli Passaussa.

Vuokraisäntä: Kultin johtaja manipuloi naisia

Saksan suurin yksityinen kaupallinen televisiokanava RTL haastatteli tapahtumassa menehtyneen 53-vuotiaan Torsten W:n entistä vuokraisäntää Alexander Krügeria.

Hän kertoo näkemyksensä siitä, millainen mies oli menehtynyt Torsten W.

44-vuotias Alexander Krüger kertoo, että naiset pitivät päänsä kumarassa ja käyttäytyivät kuin orjat.

Krüger seurasi miehen elämää. Hänen käsityksensä mukaan näytti siltä, että Torsten W, koki tehtäväkseen suojella oman käsityksensä mukaan kultiin kuuluvia hauraita ja haavoittuvia naisia. Suojelu oli hyvin manipuloivaa.

Perhe menetti kulttiin hurahtaneen tyttärensä

Poliisi tutki maanantaina 30-vuotiaan Farina C:n asuntoa Ala-Saksissa, Wittingenissä. Asunnosta löydettiin kahden naisen ruumiit. Toinen heistä oli 19 ja toinen 35-vuotias. Alexander Krügerin mukaan maanantaina kuolleet naiset olivat olleet Thorsten W:n rakastajattaria.

– Kuulin, miten hän komenteli naisia töykeästi ja käskevästi. Hän käytti tylyä kieltä ja saattoi vain sanoa: ”Joko siivosit?” Naisten kehonkieli kertoi, että naiset odottivat päätään alas painettuina ja alistuneina miehen käskyjä. Torsten W:llä oli myös koira, joka oli useamman kerran purrut muita koiria hengiltä, Krüger kertoo.


Poliisin mukaan Wittingeistä löydetyissä kahdessa ruumiissa ei ollut merkkejä väkivallasta, eikä asunnossa ollut varsijousia tai nuolia.

Passauer Neue Pressen mukaan naiset eivät kuolleet luonnollisista syistä. Poliisista ei kommentoitu tarkemmin naisten kuolinsyitä.

RTL haastatteli pariskuntaa, joka uskoi toisen Wittingenistä löytyneen naisen olleen heidän tyttärensä Carina U.

He kertoivat RTL:lle, että heidän Carina U:ksi kutsuttu tyttärensä olisi hurahtanut Torsten W:n opetuksiin jo vuosia aiemmin ja katkaissut siksi yhteyden vanhempiinsa.

Vanhempien mukaan Carina U oli tavannut Torsten W:n itsepuolustuskursseilla. Pian vanhempien ennen niin iloisesta tyttärestä oli tullut ahdistunut ja syrjäänvetäytyvä.

Lähteet: Bild, RTL ja Passauer Neue Presse