Saksan varsijousimysteeri sakenee – majatalosta kuolleena löydetyn salaperäisen ”goottinaisen” asunnosta löytyi kaksi ruumista

rac

Julkaistu:

Poliisin mukaan maanantaina Wittingenistä löydetyistä ruumiista ei löytynyt merkkejä väkivallasta.
Saksassa poliisi tutkii kolmen varsijousilla surmatun henkilön kuolemaa. Nuolten lävistämät ruumiit löydettiin lauantaina Ilz-joen rannassa Passaussa sijaitsevasta pensionaatissa.

Uhrit ovat 30- ja 33-vuotiaat naiset sekä 53-vuotias mies. Kaikki ovat saksalaisia ja he olivat varanneet huoneen yhdessä.

53-vuotiaan miehen ja 33-vuotiaan naisen ruumiit pitelivät yhä käsistään toisiaan kiinni. Karmivan löydön teki siivoja, joka oli mennyt siivoamaan kolmikon huonetta.
Poliisin mukaan veritekoon ei uskota liittyvän ulkopuolisia. Saksalaislehti Bildin mukaan olosuhteet puhuvat sen puolesta, että 30-vuotias nainen olisi ampunut jousella ensin kahta muuta ja lopuksi itseään. Lehden artikkelissa kuitenkin spekuloidaan, että kolmikko olisi voinut ampua toisiaan samaan aikaan.


Lehti kertoo lisäksi, että sängyltä olisi löydetty kaksi testamenttia.

Murhamysteeri sai maanantaina uuden traagisen käänteen, kun poliisi meni tarkistamaan 30-vuotiaan naisen asuntoa Wittingenissä ja löysi sieltä kaksi kuollutta naista lisää. Poliisi selvittää nyt tapausten yhteyttä.

Lauantaina Passausta kuolleena löydetty 30-vuotias nainen oli muuttanut Ala-Saksin osavaltiossa sijaitsevaan Wittingenin pikkukaupunkiin maaliskuussa.

Maanantai-iltana selvisi, että toinen kuolleina löydetyistä oli naisen 35-vuotias sisko. He olivat asuneet yhdessä Wittengenin asunnossa. Bildin mukaan toinen naisista olisi puolestaan ollut 30-vuotiaan naisen kumppani.

Lehden tietojen mukaan naisten ruumiista ei löytynyt merkkejä väkivallasta, ja Saksan poliisista kerrottiin jo aiemmin, ettei tekotapa ole verrattavissa.


Paikallisten lähteiden mukaan toinen sisaruksista oli työskennellyt opettajana. Naapurien mukaan 30-vuotias oli ollut ”hieman erikoinen”. Naisella oli ollut mustat, lyhyet hiukset, kalpea iho ja goottityyliset asusteet.

– Hän pukeutui aina mustiin, sellaiseen goottityyliin. Wittengenissä meillä on tapana tervehtiä toisiamme, mutta nainen ei koskaan tehnyt niin, kertoi kahdeksan lapsen äiti Silvia Henne Allgemeine Zeitung -lehdelle.

– Hän kaihtoi muiden seuraa. Ilmiselvästi hän halusi pysytellä omassa rauhassa, totesi toinen naapuri.

Passaun hotellihuoneesta kuolleina löydetyt mies ja nainen asuivat satojen kilometrien päässä Rheinland-Pfalzin osavaltiossa.

Bildin tietojen mukaan 53-vuotias mies oli työskennellyt keskiaikateemaisessa kaupassa, jossa myytiin muun muassa veitsiä ja miekkoja.

Kolmikko oli jäsenenä kansainvälisessä keskiaikakerhossa, joka muun muassa järjestää ritariturnauksia.