Patikoija putosi kohtalokkain seurauksin – uskollinen koira vahti ja haukkui kuolleen isäntänsä vieressä, kunnes etsijät tulivat - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Patikoija putosi kohtalokkain seurauksin – uskollinen koira vahti ja haukkui kuolleen isäntänsä vieressä, kunnes etsijät tulivat

Daisy-koiran haukunta johdatti etsijät kadonneen miehen luo.

Daisy-koira haukkui, kunnes sen isäntä löydettiin.

29.4.2019 0:44

Yhdysvalloissa etsijät eivät olisi välttämättä koskaan löytäneet kadonnutta patikoijaa ilman tämän uskollista koiraa. Asiasta uutisoi CNN verkkosivuillaan.

Washingtonin osavaltiossa Piercen piirikunnan viranomaiset ryhtyivät etsimään 64-vuotiasta miestä torstaina, kun tämän vaimo teki katoamisilmoituksen. Keskiviikkona patikoimaan lähtenyt mies ei ollut palannut yöksi kotiin, ja myös auto ja koira olivat kateissa.

Vaimon mukaan mies oli aiemmin tehnyt nettihakuja geokätköilystä Evans Creekin alueella. Viranomaiset tekivät alueella alustavan etsinnän, joka päättyi tuloksettomana.

Iltapäivään mennessä miehen auto oli löytynyt. Sen sisällä oli lista geokätköistä, joihin etsijät suuntasivat seuraavaksi.

”Erittäin surullinen päätös vaikealle etsinnälle”

Myöhemmin yksi apulaissheriffeistä oli tutkimassa erästä kätköä ja kuuli koiran haukkuvan etäällä. Mentyään lähemmäs hän huomasi tuntomerkkeihin sopivan koiran jyrkällä penkereellä.

Apulaissheriffillä oli edessään vielä puolen tunnin kiipeämisurakka tiheässä metsässä ennen kuin hän pääsi koiran luo. Kuollut omistaja löytyi vierestä.

Miehen uskotaan kuolleen putoamisesta aiheutuneisiin vammoihin. Poliisi ei julkistanut tämän henkilöllisyyttä.

– Tämä oli erittäin surullinen päätös vaikealle etsinnälle, mutta olemme uskomattoman ylpeitä apulaissheriffiemme ja vapaaehtoisten ponnisteluista kadonneen miehen löytämiseksi ja palauttamiseksi perheen luo, tiedotteessa todettiin.

– Emme olisi löytäneet kadonnutta miestä ilman tämän uskollisen kumppanin Daisyn haukuntaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?