Brittimies harhaili veren tahraamassa t-paidassa kyselemässä vaimoaan ja lapsiaan – kertoo nyt menettäneensä Sri Lankan iskussa heidät kaikki - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Brittimies harhaili veren tahraamassa t-paidassa kyselemässä vaimoaan ja lapsiaan – kertoo nyt menettäneensä Sri Lankan iskussa heidät kaikki

Itsemurhapommittajat iskivät hotellin aamupalalle. Koko perheensä menettänyt Ben Nicholson julkaisi maanantaina lausunnon, jossa hän kertoo olevansa murtunut mies.

22.4.2019 21:39

Menestynyt brittilakimies Ben Nicholson ,43, menetti pommi-iskussa koko perheensä.

Singaporessa työskentelevä lakimies oli tullut perheensä kanssa Sri Lankaan viikon lomalle. He asuivat Shangri-La -hotellissa.

Perhe oli aamiaisella hotellin ravintolassa, kun kaksi itsemurhapommittajaa iski.

Perheen äiti Anita Nicholson, 42, sai surmansa. Samoin menehtyi 14-vuotias poika Alex. Myöhemmin varmistui, että surmansa sai myös 11-vuotias tytär Annabel.

Sky Newsin ulkomaantoimituksen tuottaja julkaisi Twitterissä perheestä julki annetun kuvan sekä Nicholsonin lausunnon.

Murtuneen Ben Nicholsonin nähtiin harhailevan Colombossa sairaalan lähellä verisessä t-paidassa ja kyselevän perhettään. Hän löysi poikansa Alexin ruumiin ruumishuoneelta.

Itse vain hyvin lievästi loukkaantunut Nicholson julkaisi myöhemmin maanantaina lausunnon, jossa hän kertoi, että perhe ”oli kuollut armollisesti silmänräpäyksessä ilman kipua tai kärsimystä”.

– Olen syvästi murtunut vaimoni ja lasteni menetyksestä. Anita oli upea, täydellinen vaimo. Hän oli loistava, rakastava ja innoittava äiti kahdelle ihanalle lapsellemme.

Ben Nicholson kertoo, miten hänen vaimonsa Anita nautti matkustamisesta. Sri Lankan loman oli tarkoitus tarjota perheelle ja erityisesti lapsille rikasta ja värikästä elämää.

– Alex ja Annabel olivat ihastuttavia, älykkäitä, lahjakkaita ja huomaavaisia lapsia. Anita ja minä olimme äärimmäisen ylpeitä heistä molemmista ja odotimme näkevämme, miten he kehittyvät aikuisuuteen.

– Äitinsä tavoin heillä oli kyky tuoda valoa minne tahansa he menivät. Ja tuoda iloa kaikille niille, joiden kanssa he olivat tekemisissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?