Verinen nainen juoksi kadulle ja pysäytti Uber-kuskin - New Yorkin poliisi teki yksityis­asunnosta hirvittävän löydön

Julkaistu:

Yhdysvallat
Brooklynissä sijaitsevasta yksityisasunnosta löytyi kuollut nainen, jota oli pahoinpidelty erittäin julmalla tavalla.
New Yorkin poliisi on pidättänyt yhden henkilön henkirikoksesta epäiltynä kun Brooklynin kaupunginosassa sijaitsevasta asunnosta löytyi varhain lauantaina nuoren naisen kaltoinkohdeltu ruumis.

Tapauksesta kertovan CNN:n mukaan poliisi sai epäillystä rikoksesta vihiä, kun 21-vuotias nainen juoksi kadulle ja pysäytti ohiajaneen Uber-kuskin. Kuljettaja havaitsi naisen olevan kauttaaltaan veressä ja hälytti poliisin paikalle.

Poliisit löysivät 8-kerroksisessa talossa sijaitsevasta huoneistosta 20-vuotiaan naisen, jota oli pahoinpidelty erittäin julmalla tavalla.

Naisella oli muun muassa avohaavoja ympäri vartaloa ja hänen sormet oli katkaistu. CNN:n mukaan myös naisen päästä löytyneet vammat viittaavat paloittelusurmaan.

Asunnosta löytyi kadulle juosseen naisen neljävuotias lapsi. Tyttö oli fyysisesti vahingoittumaton.

Poliisin mukaan teosta epäilty tunsi molemmat asunnossa olleet naiset entuudestaan, mutta veriteon motiivi ei ole vielä selvillä.

New York Post uutisoi epäillyn olevan mies, joka oli epäillyn henkirikoksen edellä ostanut surma-asunnon lähistöllä sijaitsevasta yrityksestä pitkävartisen kirveen, jonka hän oli pyytänyt teroittamaan.

Asunnosta paennut nainen on sairaalahoidossa eri puolille vartaloaan saamien avohaavojen vuoksi.