7-vuotiaan koulupojan kuolema järkyttää Sveitsissä – Puukottiko 75-vuotias nainen poikaa jalkakäytävällä?

Julkaistu:

Syyttäjä kertoo maan medialle, että 75-vuotias sveitsiläinen nainen ilmoittautui tekijäksi ja syyttäjän mukaan hän on tunnustanut teon.
Seitsemänvuotiaan koulupojan väkivaltainen kuolema keskellä päivää Baselissa järkyttää koko Sveitsiä. Näin kertovat Tages Anzeiger ja Basler Zeitung.

Poika oli sveitsiläisen median mukaan lähdössä koulusta kotiin rauhallisella alueella noin kello 12.30 paikallista aikaa, kun tapahtui jotain kammottavaa.

Paikallisen syyttäjänviraston tiedottaja ja rikoskomisario Peter Gill kertoo tapauksen tutkinnasta maan lehdille.

Hänen mukaansa tuntematon henkilö tarttui yllättäen poikaan jalkakäytävällä ja poika kaatui maahan kuin puukon iskun saaneena. Hetken kuluttua pojan opettaja tuli paikalle ja löysi vakavasti loukkaantuneen pojan.

Tapahtumapaikka oli St. Galler-Ring -kadulla, Gotthelfin alueella Baselissa. Aluetta pidetään hyvin rauhallisena. Basel sijaitsee Sveitsin pohjoisosassa.

Opettaja hälytti pelastuslaitoksen ja poikaa yritettiin elvyttää ambulanssissa. Poika vietiin yliopistolliseen sairaalaan, missä poika kuitenkin kuoli pelastusyrityksistä huolimatta.

Lehden haastatteleman silminnäkijän mukaan poika oli saanut pahoja vammoja kaulaan. Jalkakäytävä oli kertojan mukaan verinen.

Hyvin pian teon jälkeen 75-vuotias sveitsiläinen nainen ilmoittautui tekijäksi ja syyttäjän mukaan hän on tunnustanut teon. Tages Anzeiger ja Basler Zeitung kertovat, että poliisi on pidättänyt naisen epäiltynä teosta.

Syyttäjän mukaan kyseessä on erittäin vakava rikos, mutta tutkinnassa ei ole vielä selvinnyt, mitä oikein tapahtui eikä teon motiiveista ole tietoa. Syyttäjä ei kerro enempää tapauksesta tutkinnan ollessa alkuvaiheessa. Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittautumaan.