Berlusconin bunga bunga -juhlista todistaneen mallin ruumiista löytyi raskas­metalleja – poliisi pitää 34-vuotiaan kuolemaa epäilyttävänä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Berlusconin bunga bunga -juhlista todistaneen mallin ruumiista löytyi raskas­metalleja – poliisi pitää 34-vuotiaan kuolemaa epäilyttävänä

Poliisi ei ole sulkenut murhan mahdollisuutta pois.

Iman Fadil kuoli 1. maaliskuuta. Hän oli kuukautta aiemmin hakeutunut sairaalaan kovien vatsakipujen takia.­

19.3.2019 1:17

Maaliskuun alussa kuolleen mallin Iman Fadilin, 34, ruumiista on löytynyt poikkeuksellisen suuria määriä raskasmetalleja, italialainen uutistoimisto ANSA kertoo.

Milanon yleinen syyttäjä Francesco Greco kertoi, että marokkolaismallin kehossa oli antimonia lähes kolme kertaa ja kadmiumia lähes seitsemän kertaa enemmän kuin tavallisesti. Tavanomaisia myrkkyjä, kuten arsenikkia, ei mallista löytynyt.

The Times uutisoi aiemmin, että Fadil olisi kuollut radioaktiiviseen aineeseen. Tietoa ei ole kuitenkaan vahvistettu.

Iman Fadilin oli määrä todistaa Berlusconia vastaan tulevassa oikeudenkäynnissä.­

Viranomaiset ovat aiemmin sanoneet, että Fadilin kuolemaa tutkitaan mahdollisena murhana. Ruumiinavauksen tarkempia tuloksia odotetaan kuitenkin vielä.

Fadil oli yleinen vieras Italian entisen pääministerin Silvio Berlusconin bunga bunga -juhlissa ja hän todisti vuonna 2012 oikeudenkäynnissä, jossa Berlusconia syytettiin seksin ostamisesta alaikäiseltä prostituoidulta.

Fadilin oli määrä todistaa Berlusconia vastaan myös lahjussyytteitä koskevassa oikeudenkäynnissä. Tutkintaa lähellä oleva lähde kertoi Wall Street Journalille, että Fadil ”olisi varmasti todistanut ja se olisi ollut hyvin tärkeä todistus.”

Reutersin mukaan Fadil kuoli 1. maaliskuuta, mutta hänen kuolemastaan kerrottiin vasta viime perjantaina. Fadil oli hakeutunut hoitoon noin kuukausi ennen kuolemaansa voimakkaiden vatsakipujen takia. Hän oli kertonut ystävilleen ja asianajajalleen, että hänet olisi myrkytetty.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?