Norsuäidin ja poikasen välinen koskettava hetki taltioitui videolle – ”Auttoi poikasta nukkumaan”

rac

Julkaistu:

eläimet
Norsuäidin ja poikasen välinen koskettava hetki taltioitui videolle. Luonnonvalvoja Yan Hanlu kuvailee äidin eleen auttaneen poikasta nukkumaan.
Yunnan maakunnassa aasiannorsujen suojeluun keskittyvässä Xishuangbannan keskuksessa, Lounais-Kiinassa taltioitui äitielefantin ja poikasen välinen, koskettava hetki.

Videon kuvannut lunnonvalvoja Yan Hanlu kertoo Reutersille yksilöiden kuuluvan kahdeksan elefantin perheeseen. Poikanen on vasta hieman yli vuoden ikäinen.

– Videolla elefantinpoikanen nukkuu, ja sen äiti edesauttaa unta hätistelemällä hyttysiä ja muita hyönteisiä puun oksalla. Heiluttelulla on myös viilentävä vaikutus, joka auttaa poikasta nukkumaan, kertoo Hanlu Reutersille.

Britannian prinssi William vieraili samaisessa keskuksessa vuonna 2015 ja otti kantaa eläinten salakauppaan.

– Eläinten ja niiden ruumiinosien salakuljetus on raakalaismaista rikollisuutta, joka rapauttaa lain kunnioituksen, kiihdyttää konflikteja ja rahoittaa terrorismia. Kiina voisi johtaa taistelua maailmanlaajuista eläinten salakauppaa vastaan, prinssi jyrähti lehdistölle.
Eläinsuojelujärjestöjen mukaan suurin osa salakuljetetusta norsunluusta päätyy Kiinaan. Valtaosa laittomasta norsunluusta saapuu Kiinaan Afrikasta. Norsunluusta tehdään muun muassa koriste-esineitä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt