Puhelintaan selannut mies jätti ostamansa lottokupongit kauppaan – tuntemattoman uskomaton ele toi lottoajalle 243 miljoonan euron pääpotin

Julkaistu:

Läheltä piti, ettei mies olisi koskaan saanut valtavaa lottovoittoa.
Yhdysvaltojen New Jerseyssä asuva työtön Mike Weirsky osti helmikuun lopussa kymmenellä dollarilla lottokuponkeja kokeillakseen onneaan. Puhelinta selatessaan mies käveli pois kaupasta jättäen kupongit taaksensa, Weirsky kertoi ABC Newsin mukaan tiedotustilaisuudessa.

Tajuttuaan erheensä Weirsky palasi kauppaan seuraavana päivänä ja sai kuulla, että hänellä oli käynyt uskomaton onni: tuntematon henkilö oli huomannut miehen jättävän kuponkinsa ja kauppa lupasi säilyttää niitä, kunnes mies palaisi.
Vielä uskomattomampi onni Weirskyllä kävi, kun hän tarkisti lottonumerot. Weirsky voitti Mega Millions -loton pääpotin, joka oli 273 miljoonaa dollaria (noin 243 miljoonaa euroa).

Weirsky on ollut viimeiset 15 vuotta pääosin työttömänä, kun hänen entinen vaimonsa kävi töissä. Pari erosi viime lokakuussa.

Viime vuonna mies kertoo saaneensa pätkätöitä, muttei muuta.

– 54-vuotiaana minulle tarjottiin 8 dollaria, 10 dollaria tunnilta (noin 7-9 euroa), Weirsky sanoi NBC Newsille.

Lottovoitto mullisti miehen elämän. Hän kertoi suunnittelevansa uuden lava-auton ostamista ja perheensä viemistä lomalle. Hän toivoi myös löytävänsä henkilön, joka oli huomannut hänen lottokuponkinsa.

– Minulla ei olisi 273 miljoonaa dollaria ilman häntä vaan hänellä olisi se.

– Jos hän on niin rehellinen, hän on hyvä ihminen minulle.