Tuntematon hyväntekijä yllätti raskaana olevan tarjoilijan avokätisellä tipillä – ”Muutuin hysteeriseksi, kun sain tietää”

Julkaistu:

Yhdysvallat
Asiakkaan hieno ele sai naisen kyyneliin.
Raskaana oleva tarjoilija koki iloisen yllätyksen kesken työvuoronsa Yhdysvalloissa, kertoo CBS News Twitter-tilillään.

New Jerseyssä sijaitsevassa Lamp Post Dinerissa työskentelevän Courtney Englishin on määrä synnyttää ensi kuussa, mutta hän tekee edelleen kovasti töitä taatakseen esikoistyttärelleen parhaan mahdollisen alun elämään.

Ravintolassa asiakkaana ollut poliisimies tuntui arvostavan sitä. Hän jätti peräti 100 dollarin tipin laskuun, jonka loppusumma oli ainoastaan 8,75 dollaria.

– En tiennyt asiasta ennen kuin hän oli jo lähtenyt, Ja muutuin hysteeriseksi, kun sain tietää, English sanoo.
English ei ollut koskaan aiemmin nähnyt miestä, mutta tiesi tämän olevan poliisi. Hyväntekijä kirjoitti lisäksi suloisen viestin ”Nauti ensimmäisestäsi, et tule koskaan unohtamaan sitä”.

– Kunnioitan kaikkia poliiseja, ja kunnioitukseni heitä ja heidän työtään kohtaan muuttuu vain korkeammaksi, nainen painottaa.

Voorheesin poliisipäällikön mukaan tipin antanut poliisi haluaa pysyä anonyyminä. Mies teki sen ainoastaan auttaakseen kovasti urakoivaa tulevaa äitiä, ei päästäkseen itse julkisuuden valokeilaan.

– Parin viime kuukauden aikana on ollut todella hankalaa säästää, joten tämä oli todella, todella mahtavaa, iloitsee English.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt