Trump hankki Valkoiseen taloon huoneen kokoisen golf-simulaattorin

Julkaistu:

Yhdysvallat
Myös edeltäjällä oli oma laite presidenttien suosikkilajin harjoitteluun.
Innokkaana golfaajana tunnettu presidentti Donald Trump on hankkinut Valkoiseen taloon edistyneen golf-simulaattorin harjoittelua varten, kertovat muun muassa amerikkalaisviestimet Washinton Post ja NBC News. Noin 50 000 dollaria maksaneen ja huoneenkokoisen laitteen kerrotaan sisältävän kuvia maailman kuuluisilta golfradoilta, joiden avulla on mahdollista pelata virtuaalisia golfkierroksia.

Simulaattorin kerrotaan löytyvän presidentin virka-asunnon henkilökohtaisista tiloista, ja Trumpin sanotaan maksaneen asentamisen kokonaan itse. Washington Postin mukaan laite korvasi Trumpin edeltäjän, niinikään golfinpeluusta pitäneen Barack Obaman asentaman, vähemmän edistyneen harjoitussimulaattorin.

Toistaiseksi ei tiedetä, kuinka suurta tarvetta Trumpilla on simulaattorilleen. Useita golfkenttiä ympäri maailma omistava Trump on viettänyt suuren osan viikonlopuistaan Floridassa sijaitsevalla Mar-a-Lago-huvilallaan pelin parissa.

Golflyöntejä Valkoisen talon alueella on harjoiteltu jo kauan ennen Trumpia ja Obamaa. NBC:n mukaan presidentti Dwight Eisenhower rakennutti vuonna 1954 virka-asunnon pihalle viheriön puttausharjoituksia varten. Muita Valkoisen talon tiloista löytyviä harrastuspaikkoja ovat esimerkiksi elokuvateatteri, koripallokenttä ja kellarista löytyvä yksiratainen keilarata.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt