Nainen yritti saada avioliittonsa mitätöityä ”kaaoksen Amorin” kanssa – miehen menneisyydestä paljastui ikävä yllätys

Julkaistu:

Yhdysvallat
Miestä vastaan nostettujen syytteiden mukaan hän oli ainakin kolme kertaa mennyt naimisiin.
Yhdysvalloissa, Ohion Franklinin piirikunnassa on pidätetty mies, jonka epäillään menneen ainakin kolmesti naimisiin. 43-vuotias Michael Middleton saatiin kiinni vinkkaajan avulla, kun hänestä oli annettu pidätysmääräys Mainessa liittyen hänen saamiin syytteisiin muun muassa perheväkivallasta ja rattijuoppoudesta, ABC News uutisoi.

Jo aiemmin tammikuussa hän oli saanut syytteet New Hampshiressa kaksinnaimisesta. Hänen oli määrä esiintyä oikeudessa 7. helmikuuta, mutta hän ei koskaan ilmestynyt paikalle. Syytteiden mukaan Middleton avioitui vuonna 2013 siitä huolimatta, että oli jo aiemmin mennyt kahdesti naimisiin.

Erikoinen tapahtumavyyhti tuli ilmi, kun Middletonin kolmas vaimo Alicia Grant yritti löytää aviomiehensä.

Grant ja Middleton olivat avioituneet vuonna 2013, mutta mies oli lähtenyt alle kuukausi häiden jälkeen, Newsweek on kertonut. Grant alkoi myöhemmin selvittää miehen olinpaikkaa hakeakseen avioliiton mitätöintiä ja löysi samalla miehen kaksi aiempaa vaimoa.

– Se oli epätodellista, Grant kuvaili Newsweekille.

Grantin asianajaja kertoi, että nainen voisi yrittää saada avioliiton mitätöidyksi, sillä mies oli jo naimisissa.

Franklinin piirikunnan sheriffin edustaja Marc Gofstein kertoi NBC Newsille, että Middletonin vaimoja saattaa olla enemmänkin.

– Tiedän, että vaimoja on useita, ainakin neljä, mutta mahdollisesti viisi.

Poliisit ovat antaneet Middletonille lisänimen ”kaaoksen Amoriksi”. Mikäli hänet todetaan syylliseksi kaksinnaimiseen, häntä uhkaa jopa seitsemän vuoden vankeustuomio ja 4 000 dollarin (reilu 3 500 euroa) sakko.