Vastasyntyneiden kaksosten äiti kateissa jo yli kuukauden Kentuckyssa – tallentui kameraan poistuessaan baarista mieskolmikon kanssa

Julkaistu:

Poliisin mukaan Savannah Spurlockin katoamiseen liitettyjä miehiä on kuulusteltu ja heidän autonsa on tutkittu. Virallisia epäiltyjä tapauksessa ei ole kuitenkaan nimetty.
Yhdysvaltain Kentuckyssa on etsitty jo yli kuukauden ajan neljän pienen lapsen äitiä Savannah Spurlockia, 23. Naisella on 4- ja 2-vuotiaiden poikien lisäksi joulukuussa syntyneet kaksoset.

Paikallisen Courier-Journal-lehden mukaan poliisi julkaisi viime viikonloppuna uusia yksityiskohtia Spurlockin katoamiseen liittyen sekä myös kuvia käsilaukusta ja puhelimesta, jotka hänellä uskotaan olleen mukanaan katoamisiltana.

Tutkijoiden mukaan Spurlock poistui 4. tammikuuta aamuyöllä Lexingtonin kaupungissa sijaitsevasta baarista kolmen miehen seurassa. Nainen oli ollut viettämässä iltaa ystäviensä kanssa ennen poistumistaan.


Poliisin mukaan ei ole ilmennyt viitteitä siitä, että Spurlock olisi tuntenut miehiä ennen kyseistä iltaa. Nainen ja miehet tallentuivat poistuessaan valvontakameraan.

Apulaisylikomisario Rodney Richardsonin mukaan ryhmä ajoi kahdella autolla noin tunnin matkan päässä Garrardin piirikunnassa sijaitsevalle talolle, joka on yhden miehistä koti. Spurlockin setä Mark Thoma kertoi Courier-Journalille, että tämän äiti Ellen Spurlock oli ollut ajomatkan aikana yhteydessä tyttäreensä puhelimitse.


Äitinsä kanssa samassa talossa Richmondin kaupungissa asuva Spurlock vakuutti tuolloin palaavansa kotiin aamuun mennessä. Varmana pidetty tieto on se, että nainen pääsi perille talolle ennen katoamistaan.

– Tämän jälkeen hänen sijainnistaan ei ole ollut mitään tietoa, Richardson sanoi.

Spurlockin puhelin hiljeni aamulla kello 8.30, eikä siihen ole sen jälkeen saatu yhteyttä.

Miehet kuulusteltu ja autot tutkittu

Poliisi kertoi jo tammikuun lopulla selvittäneensä mieskolmikon henkilöllisyydet sekä kuulustelleensa heitä. Poliisin mukaan minkäänlaisia syytteitä ei ole ainakaan toistaiseksi nostettu miehiä vastaan.

Miehiä ei ole myöskään nimetty epäillyiksi virallisesti.

Richardson kieltäytyi antamasta tiedotusvälineille tarkempia tietoja siitä, mitä miehet olivat kuulusteluissa kertoneet. Miesten autot on tutkittu, mutta myöskään näiden tutkimusten tuloksista Richardson ei halunnut kertoa tarkemmin.


Aiemmin poliisi kertoi yhden miehistä sanoneen, että Spurlock olisi poistunut talolta ”myöhemmin aamulla”, mutta mies ei ollut kertonut tarkemmin, miten nainen oli lähtenyt keskellä maaseutua sijaitsevalta talolta.

Spurlockin etsinnät ovat keskittyneet enimmäkseen Garrardin piirikuntaan. Naista on etsitty vesistöistä, pelloilta sekä ainakin yhdestä rakennuksesta, poliisin lisäksi myös vapaaehtoisten voimin.

Äitinsä mukaan Spurlock on vastuullinen ja luotettava nainen, joka viihtyy kotona ja käy juhlimassa vain harvoin.

– Olemme järkyttyneitä. Hänellä on neljä pientä lasta, jotka tarvitsevat äitiään. Mitä ikinä tiedättekin, teidän on astuttava nyt esiin. Rukoilen teitä tekemään tämän inhimillisyyden nimissä, Spurlockin äiti Ellen vetosi katoamiseen liitettyihin miehiin ja muihin asiasta tietäviin Fox Newsin haastattelussa aiemmin tällä viikolla.