Lehdet: Urheilijamies surmasi lapsensa ja itsensä Ruotsissa – kertoi teoistaan Facebookissa suorassa lähetyksessä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Lehdet: Urheilijamies surmasi lapsensa ja itsensä Ruotsissa – kertoi teoistaan Facebookissa suorassa lähetyksessä

Poliisi epäilee urheilijamiehen surmanneen kaksi lastaan ja sen jälkeen itsensä Salan kunnassa.

Poliisi epäilee urheilijamiehen surmanneen kaksi lastaan ja sen jälkeen itsensä Salan kunnassa, Keski-Ruotsissa.­

24.1.2019 10:29 | Päivitetty 24.1.2019 10:52

Poliisi epäilee urheilijamiehen surmanneen kaksi lastaan ja sen jälkeen itsensä Salan kunnassa, Keski-Ruotsissa, Expressen uutisoi. Lehti ei kerro, mitä lajia mies harrasti, mutta kertoo tämän kilpailleen korkeimmalla tasolla 2000-luvun alkupuolella.

Myös Aftonbladetin tietojen mukaan miehen epäillään surmanneen ensin kaksi alaikäistä lastaan ja sitten itsensä. Lehden mukaan surmista epäilty isä oli noin 45-vuotias yrittäjä, joka tunnettiin urheilupiireissä.

Lehtien mukaan mies kertoi suorassa lähetyksessä Facebookissa surmanneensa poikansa. Aftonbladetin mukaan useat henkilöt ilmoittivat asiasta poliisille.

Expressenin mukaan mies kertoi lähetyksessä, että hän oli valmistellut myös itsensä surmaamista ja aikoi tehdä niin. Hän totesi harkinneensa tekoaan kauan ja maksaneensa laskut.

Poliisi ei ole vahvistanut lehtien tietoja.

Poliisi tiedotti keskiviikkona saaneensa kello 21.24 hälytyksen ”vakavasta tapahtumasta” Salassa. Poliisin saavuttua osoitteeseen asunnosta löydettiin kolme ihmistä kuolleina.

Poliisin mukaan oli viitteitä siitä, että tekijä oli yksi kuolleista.

Alunperin uutisoitiin, että poliisi tiedottaisi tapahtumista kello 10 Suomen aikaa. Toistaiseksi poliisi ei ole kuitenkaan kertonut uutta tapauksesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?