Ulkomaat

82-vuotias Berlusconi tulee taas – ilmoitti asettuvansa ehdolle EU-vaaleissa: ”Euroopasta puuttuu syvällistä ajattelua”

Julkaistu:

Italia
Silvio Berlusconin viimeisin pääministeripesti päättyi vuonna 2011. Nyt hän aikoo asettua ehdolle Euroopan parlamentin jäseneksi.
Italian ex-pääministeri Silvio Berlusconi, 82, ilmoitti torstaina asettuvansa ehdolle EU-vaaleissa. Berlusconi kertoo haluavansa mukaan Euroopan parlamenttiin, koska Euroopasta puuttuu ”syvällistä ajattelua”.

– Korkeassa iässäni olen päättänyt suunnata Eurooppaan, mistä puuttuu syvällistä ajattelua maailman tulevaisuudesta, mediamagnaatti perusteli Forza Italia -puolueensa kokouksessa Sardiniassa.


– Tietojeni, kokemukseni ja suostuttelukykyni vuoksi uskon, että minulla voi olla tärkeä rooli siinä, että eurooppalaiset ymmärtävät meidän olevan liukumassa pois länsimaisista arvoista, Berlusconi jatkoi.

Berlusconin, joka tunnetaan myös lempinimellä Kuolematon, tuorein pääministeripesti päättyi vuonna 2011. Hän on ollut lukuisia kertoja syytettynä oikeudessa muun muassa lahjonnasta, seksin ostamisesta alaikäiseltä ja mafiayhteyksistä.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Temptation Island Suomi -sinkut Emma ja Jenna lupaavat hyvin kostean ja kiihkeän kauden: ”Kyllä siellä lippistä kudottiin”
   Viihde
  3. Formulalupaus Niko Kari sopimukseen F3-sarjan kärkitallin kanssa: ”Olen erittäin luottavainen”
   Formula 1
  4. Hollantiin siirtyvää Euroopan lääkevirastoa uhkaa jättilasku Lontoon tiloista – sopimus ulottuu vuoteen 2039
   Ulkomaat
  5. Keskustan varapuheenjohtaja Anne Bernerin lähdöstä: ”Kitkeryyttä olisi varmasti lieventänyt se, että ehdokkuudesta olisi kerrottu etukäteen”
   Kotimaa
  6. Kummelin sketsi päätyi FC Barcelonan julkaisuun – suurseura purki pettymystään sketsihahmon tuskalla
   Mestarien liiga
  7. Toinen vanhemmista pahoinpiteli pikkuvauvan hengenvaarallisesti – kumpikaan ei saa syytettä, koska varmuutta tekijästä ei saatu
   Kotimaa
  8. Sokkotestasimme 18 ja 239 euron kahvinkeittimessä valmistetun Juhla Mokan – toinen kahvi voitti lukemin 5–3
   Ajankohtaista
  9. Ystävä lähetti Jethro Rostedtille lomaparatiisista kuvan, joka sai kiinteistövälittäjän järkyttymään – paljastaa karun todellisuuden
   Viihde
  10. Kilpailu- ja kuluttajavirasto perää järeämpiä aseita pikavippifirmojen valvontaan: ”Keinot ovat 70-luvulta”
   Taloussanomat
  11. Tellervo Koivisto kukitti 100-vuotiaan lentopalloilijan – myös presidentti Mauno Koiviston pelipaita nostettiin kattoon
   Lentopallo
  12. Näytä lisää