Ulkomaat

Joulupukkina työskennelleen perheenisän pihalta löydettiin kahden teinin ruumiit USA:ssa – poliisi järkyttyi tapauksesta: ”En voi ymmärtää”

rac

Julkaistu:

Yhdysvallat
Viranomaisten mukaan kyse on miehen teini-ikäisistä lapsista. 14-vuotias tyttö katosi lokakuussa ja 14-vuotias poika jo marraskuussa 2016.
Yhdysvalloissa on järkyttänyt tapaus, jossa joulupukkina työskennelleen perheenisän pihasta löytyi kahden lapsen ruumiit. Georgiassa sijaitsevan Effinghamin piirikunnan sheriffin toimisto sai viime viikon keskiviikkona huolestuneen yhteydenoton koskien 14-vuotiasta Mary Crockeria. Vinkkaajan mukaan teinityttö oli kadonnut ja hänen pelättiin kuolleen, sheriffin tiedotteessa kerrotaan.

Sheriffin alaiset menivät Crockerin kotiin, jossa he jututtivat paikalla olleita aikuisia. Crockerin väitettiin ensin olevan muualla asuvan äitinsä luona, mutta poliisien saamat tiedot olivat ristiriitaisia.

Lopulta tytön isän Elwyn Crockerin antaman tiedon takia poliisit päätyivät tutkimaan talon pihaa. Kaksi ruumista löydettiin puiden läheltä. Ruumiit oli haudattu lähekkäin.

Ruumiiden uskotaan olevan Mary Crocker ja tämän isoveli Elwyn Crocker Jr. Mary Crockeria ei ole nähty viime lokakuun jälkeen ja tämän veljestä ei puolestaan ole tehty havaintoja marraskuun 2016 jälkeen. Teinipoika oli katoamishetkellä 14-vuotias.


Kummastakaan lapsesta ei ole koskaan tehty virallista katoamisilmoitusta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olen tehnyt tätä työtä 41 vuotta...melkein murruin kyyneliin, sheriffi Jimmy McDuffie totesi tiedotustilaisuudessa ABC Newsin mukaan.

– Se on niin paha. En voi ymmärtää, miten näin voi tehdä lapsille. Se on kauheaa.

Toistaiseksi lasten isää, äitipuolta ja äitipuolen äitiä ja tämän miesystävää epäillään henkilön kuoleman piilottelemisesta ja julmuudesta lasta kohtaan. Poliisin mukaan rikossyytteitä voi tulla lisää, kun lasten kuolinsyyt selviävät.

CNN:n mukaan äitipuolen lapsi löydettiin talosta elossa. Hänet vietiin sairaalaan tarkistettavaksi.
Lasten isä työskenteli hiljattain joulupukkina Walmart-kaupassa, Atlanta Journal-Constitution kertoo. Hän asui yhdessä muiden syytettyjen kanssa 2 000 asukkaan Guytonissa.

Sheriffin toimiston tiedottajan mukaan talolle oli aiemmin hälytetty poliisit pitbulleista tehtyjen valitusten takia. Vasta lasten ruumiiden löydyttyä poliisit ovat saaneet tietää, että perheestä oli aiemmin ilmoitettu lastensuojeluviranomaisille.